ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΡΩΞΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Προπηλακισμοί κατά στελεχών της κυβέρνησης σημειώθηκαν νωρίς το πρωί, στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο. Πρόκειται για τους υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη και τον αναπληρωτή ΥΠΕΘΑ Παναγιώτη Ρήγα. Δεν διέφυγαν όμως της έντασης και οι Νίκος Τόσκας, Κώστας Γαβρόγλου και Θοδωρής Δρίτσας.
Σήμερα παραμονή της επετείου του Πολυτεχνείου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που γίνονται τα στελέχη της κυβέρνησης αποφάσισαν να επισκεφθούν νωρίς τον χώρο των εκδηλώσεων, ελπίζοντας ότι ο κόσμος θα είναι ελάχιστος, αλλά οι συγκεντρωμένοι στην πλειοψηφία τους φοιτητές τους διέκριναν και κινήθηκαν εναντίον τους σπρώχνοντάς τους και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης.
Ακολούθησε μεγάλη ένταση, οι συγκεντρωμένοι απώθησαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και δεν τους άφησαν να μπουν στον χώρο, με σπρωξιές, κλωτσιές και εκφεσδόνηση καφέδων και μπουκαλιών νερού.
Αμέσως μετά το συμβάν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισαν όσους τους επιτέθηκαν κατά την πάγια τακτική τους, φασίστες και ανθρώπους με ολοκληρωτικές αντιλήψεις.
Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, ο οποίος έκανε λόγο για ολοκληρωτική αντίληψη, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας είπε: Αυτό που διαμορφώθηκε δεν τιμά τις γενιές εκείνες.

Σχόλια