Ο SOROS Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ GAY PRIDE ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΣΩ ΠΑΚΤΩΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ SOROS

Τις πληροφορίες παρέχει το ίδρυμα Open Foundation του Σόρος για το 2016. Προσφορές χρηματικές σε  κέντρα για μετανάστες, στο Δήμο Θεσσαλονίκης, σε Σκοπιανές οργανώσεις, αλλά και στην Ελληνική κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ για το Athens Pride. Στην βάση δεδομένων του Open foundation υπάρχουν 237 προσφορές - χορηγίες. 
Εξ΄ άλλου δεν πέρασαν πολλές ώρες  από τις φωτιές που άναψε ο Νίκος Κοτζιάς,  ο οποίος σε συνέντευξή του στο Κρήτη TV είπε πως ο Πάνος Καμμένος στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο κατήγγειλε χρηματοδότηση της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος, για να αγοράζει ξένους.  Ουδείς απάντησε πλην εμού, ούτε ο πρωθυπουργός, είπε ο πρώην υπουργός. 

Όπως ανέφερε ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου, Αγγελος Συρίγος μιλώντας στο ΘΕΜΑ ο Σόρος χρηματοδοτεί με σημαντικά ποσά και την ιστοσελίδα indymedia. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο καθηγητής, το ίδρυμα του Σόρος διαθέτει κονδύλια για τα firewalls της ιστοσελίδας, της ηλεκτρονικής ασφάλειας δηλαδή και της προστασίας κατά «κακόβουλων» επιθέσεων, χάκερς κλπ. 

Γιά να δούμε κάποιες απο τις <<προσφορές>>: 
O Δήμος της Θεσσαλονίκης  224.000 δολάρια για υπηρεσίες φιλοξενίας σε πρόσφυγες
Το Ελληνικό κέντρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων 394.000 δολάρια.
Το Ελληνικό κέντρο προσφύγων 300.000 δολάρια.
Το Ελληνικό forum προσφύγων 100.000 δολάρια.
Το Σκοπιανό Ινστιτούτο 99.000δολάρια. 
Επιτροπή για τα δικαιώματα στην «Μακεδονία» 54.000 δολάρια.
Η Ελληνική κοινότητα LBGTQ Αthens pride με 54.000 δολάρια.


Να υπενθυμίσουμε ότι ο ίδρυμα Open Society (OSF) του Τζορτζ Σόρος, που χρηματοδοτεί πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις στην Ουγγαρία και σε όλον τον κόσμο, έκλεισε το γραφείο του στη Βουδαπέστη λόγω της εχθρότητας που αντιμετώπιζε όπως ανακοίνωσε, για να μεταφερθεί στο Βερολίνο από το τέλος Αυγούστου. 

Σχόλια