ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ !!!!
Ο Κωνσταντίνος πυροβολήθηκε όρθιος και με τα χέρια ανοικτά δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο γαμπρός του 35χρονου Βαγγέλης Σακελλαράκης, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ιωαννίνων Θεόδωρο Βουγιουκλάκη που είδε χθες τη σορό του δολοφονηθέντος από τους αλβανούς αστυνομικούς στο Νοσοκομείο Αργυροκάστρου, παρόντος και του ιδίου.
Ο Κ. Κατσίφας είχε τη δυνατότητα να ξεφύγει στην Ελλάδα από το βουνό όπου βρισκόταν. Αποφάσισε όμως να επιστρέψει στο χωριό και να παραδοθεί. Την ώρα που σήκωσε τα χέρια ψηλά οι αλβανοί αστυνομικοί τον πυροβόλησαν από απόσταση 15 -20 μέτρων. Κατά την άποψή του κ. Σακελλαράκη τα πυρά του ήταν άσφαιρα.
Ο 35χρονος Έλληνας είχε στοχοποιηθεί από τους αλβανούς εδώ και 5 χρόνια γιατί ήθελε να κτίσει και μια εκκλησία.
Αποκάλυψε ότι οι αλβανοί αστυνομικοί τρομοκρατούσαν επί 5 ώρες τους γονείς του 35χρονου. Στο τέλος άρπαξαν από το σπίτι και δυο τσουβάλια καρύδια και ρόδια που είχε μαζέψει ο Κωνσταντίνος.

Ο γιατρός κ. Πάπιστας, είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα και ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στη σορό του 35χρονου. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είπε πως βρέθηκε όσο το δυνατόν πιο κοντά γιατί δεν είχε εξουσιοδότηση να πλησιάσει τη σορό. «Παρατήρησα ότι έφερε δύο τραύματα από σφαίρες ένα στον θώρακα κι ένα στο μέτωπο. Πυροβολήθηκε στην αρχή, γιατί εκεί υπάρχει μεγάλη ποσότητα αίματος. Το παιδί ζωντανό ακόμη σύρθηκε στη βουνοπλαγιά, για 70-80 μέτρα υπάρχει διάσπαρτο αίμα, που δείχνει ότι ζούσε. Από εκεί και πέρα πώς βρέθηκε νεκρό μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Από τη στιγμή που ήταν βαριά τραυματισμένος και συρόταν και τα ίδια τα αλβανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι κάτι του είπαν και φώναξε “ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο Ελληνισμός”, μετά από αυτό κατά πάσα πιθανότητα υπήρξε το μοιραίο τέλος», είπε ο κ. Πάπιστας.

Σχόλια