ΤΣΙΠΡΑΣ- ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ

Έισοδος Λέσχης Αξιωματικών Ρηγίλλης με Βασιλίσσης Σοφίας. Αθήνα. Δευτέρα ώρα 15:10. Ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε στην είσοδο της ΛΑΕΔ, στη συμβολή της, για να υποδεχτεί τον πρωθυπουργό. Τρία λεπτά αργότερα σκάει μύτη ο Αλέξης Τσίπρας.... Η φάρσα συνεχίζεται;; Με ένα ραντεβού <<στα κρυφά>> κι ένα γεύμα για να δοθούν οι εξηγήσεις και να εκτονωθούν οι <<διαφωνίες>> των δύο κυβερνητικών εταίρων, με την επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας στις ΗΠΑ.
Η εφημερίδα τα Νέα, δημοσιεύει σήμερα και φωτογραφίες από τη στιγμή της άφιξης των δυο πολιτικών στη ΛΑΕΔ. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, οι δυό τους, επανέλαβαν τη συμφωνία που είχαν κάνει λίγο καιρό πριν, να προχωρήσουν μαζί στη συγκυβέρνηση έως τον Μάρτιο, όταν φτάσει στην Ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.  
Για την ιστορία της Γαστρονομίας το μενού περιελάμβανε: αγκινάρες α λα πολίτα, ρολό κοτόπουλο με ρύζι, πένες σουφλέ, σαρδέλα φούρνου με πράσινη σαλάτα, κοντοσούβλι με πατάτες τηγανιτές, πέρκα με πατατοσαλάτα και μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι..... και πολύ <<κρατάμε Καρέκλα>>.

Σχόλια