ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !!



ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ.......

Σε συνέντευξη Τύπου στους διαπιστευμένους συντάκτες του ΥΠΕΘΑ έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, δηλώνοντας  ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν έχει καμία δεσμευτική ισχύ μέχρι να κυρωθεί από την Ελληνική Βουλή και συνέχισε λέγοντας: Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε, χωρίς την έγκριση του Ελληνικού λαού η οποία γίνεται με δύο τρόπους, είτε με εκλογές είτε με δημοψήφισμα, να προχωρήσει η συμφωνία. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη. Εκτός και αν έρθει με 180 βουλευτές η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και αλλάξουν τη στάση την οποία έχουν. Εκεί δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι. Αν έρθει η συμφωνία με 151 ψήφους θα αποσυρθώ από την κυβέρνηση και θα πάω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να του πω ότι αίρω τη στήριξή μου σε αυτήν την κυβέρνηση και πρέπει να πάμε σε εκλογές. Για μένα αυτή είναι μια κακή συμφωνία και θα κάνω ό,τι μπορώ για να την μπλοκάρω. Όλες οι άλλες προϋποθέσεις της συμφωνίας είναι προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώσουν τα Σκόπια.

Σχετικά με το τι γίνεται από την πλευρά των Σκοπίων, ο Πάνος Καμμένος είπε, ότι η κύρωση που έγινε στα Σκόπια δεν είναι έγκυρη αφού δεν φέρει την υπογραφή του προέδρου, ενώ δεν μπορεί να υπάρξει καμία δέσμευση της χώρας αν δεν τελειώσει το δημοψήφισμα στα Σκόπια.

Να σημειωθεί ότι δεν μπορεί να υπάρχει δέσμευση για είσοδο στο ΝΑΤΟ αν δεν τελειώσει το δημοψήφισμα και η αλλαγή του Συντάγματος στη γειτονική μας χώρα.

Σχόλια