ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ <<ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ >>
ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
Το στρατόπεδο του Αγίου Ανδρέα αλλά και τα κέντρα του Στρατού, διαθέτουν αυτόματο σύστημα πυρασφάλειας. Ένα σύστημα το οποίο όπως καταγγέλθηκε δεν τέθηκε ποτέ σε λειτουργία.
Η φωτιά πέρασε από την περιοχή προκαλώντας ζημιές σε 92 οικήματα, από τα οποία τα 10 έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά, ενώ καταστράφηκαν και διάφορες άλλες εγκαταστάσεις.

Ήδη έπρεπε να έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση για να διαπιστωθεί γιατί δε λειτούργησε το σύστημα πυρασφάλειας. Κάποιοι σίγουρα είναι υπεύθυνοι γι αυτό.
Ίσως μέσα στην απώλεια τόσων ανθρώπινων ζωών, αυτό φαντάζει σταγόνα στον ωκεανό, αλλά αποδεικνύει πως ζούμε σε έναν τόπο όπου ο καθένας ενεργεί όπως θέλει, αφού σχεδόν ποτέ δεν τιμωρούνται οι πραγματικοί ένοχοι.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε ότι δεν θα λειτουργήσει η προγραμματισμένη σειρά παραθερισμού του Κέντρου Αποκατάστασης Απώλειας Υγείας Αγίου Ανδρέα από 26 Ιουλίου μέχρι και 7 Αυγούστου, λόγω αποκατάστασης των καταστροφών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά.

Σχόλια