ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

 
 
ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥ ΣΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Κοντά στα μέρη που βάδισε ο Μωυσής και έφερε τις 10 εντολές, κοντά στο ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στο Σίνα και απέναντι στην ακτή της Σαουδικής Αραβίας, καλωσόρισαν την ηλεκτρονική Σοφια. 
Γράφει η Συντακτική Ομάδα του Νίκου Χειλαδάκη 
Εκεί ακριβώς δημιουργείται η πρώτη ηλεκτρονική πολιτεία που θα καλωσορίσει τον ηλεκτρονικό Μεσσία δηλαδή την μορφή του Αντιχρίστου. 
Γεν. 3,5   Σας απηγόρευσεν ο Θεός να φάγετε από το δένδρον αυτό, διότι εγνώριζεν ότι κατά την ημέραν, κατά την οποίαν θα φάγετε, θα ανοιχθούν τα μάτια σας και θα είσθε και σεις σαν θεοί, όμοιοι με αυτόν, γνωρίζοντες καλόν και πονηρόν. 
RIYADH – Η NEOM είναι η πρώτη ανεξάρτητη ειδική ζώνη στον κόσμο που εκτείνεται σε τρεις χώρες.
Έχει ως στόχο να γίνει ένας νέος ζωντανός προορισμός που βρίσκεται στη βορειοδυτική περιοχή της Σαουδικής Αραβίας. Αναμένεται να εξελιχθεί ως κορυφαίος παγκόσμιος κόμβος που υποδεικνύει το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού προσφέροντας τους κατοίκους του έναν ειδυλλιακό τρόπο ζωής σε συνδυασμό με εξαιρετικές οικονομικές προοπτικές.
Η NEOM επιδιώκει να προσελκύσει κορυφαία ταλέντα από όλο τον κόσμο για να ωθήσει τα όρια της καινοτομίας όπως ποτέ άλλοτε και να προωθήσει την ανάπτυξη αυτής της ζώνης και των κατοίκων της.
Η γη της NEOM θα επεκταθεί στα σύνορα της Αιγύπτου και της Ιορδανίας, καθιστώντας τη NEOM την πρώτη ιδιωτική ζώνη που θα καλύψει τρεις χώρες. Το έργο θα υποστηριχθεί από περισσότερα από 500 δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα χρόνια από τη Σαουδική Αραβία.

 ΗΣΑΪΑΣ 21
Τὸ ὅραμα τῆς ἐρήμου.
Αποκαλυπτικόν όραμα περί της ερημώσεως Βαβυλώνος.

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ 17,  ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ 18
Είναι η Σαουδική Αραβία η νέα πόλη NEOM, η μυστηριακή Βαβυλώνα που αναφέρθηκε στην προφητεία της Αποκάλυψης;

 

Σχόλια