ΣΤΟΥΣ 88 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ
Άλλο ένα άτομο προστέθηκε στον κατάλογο των θυμάτων από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. Όπως ανακοινώθηκε, τα ξημερώματα κατέληξε στο ΚΑΤ 42χρονη γυναίκα η οποία ήταν διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση.
Στο μεταξύ οι έρευνες των σωστικών συνεργείων και των μελών των σωμάτων ασφαλείας, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, για την ανεύρεση αγνοουμένων. Επίσημη ενημέρωση προς το παρόν δεν υπάρχει για τον αριθμό των αγνοουμένων.
Εννέα άνθρωποι νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας αυτή την ώρα σε νοσοκομεία της Αττικής που υποδέχθηκαν τα θύματα της εθνικής τραγωδίας. Συνολικά, παραμένουν στα νοσοκομεία 48 άτομα, εκ των οποίων τα δύο είναι τα παιδιά που δεν διατρέχουν κίνδυνο και που νοσηλεύονται με τραύματα στο Αγία Σοφία.
Στις περιοχές που επλήγησαν οι κάτοικοι προσπαθούν να περισώσουν ότι μπορούν από τις κατεστραμμένες  περιουσίες τους, μέσα από τα γκρεμίσματα, τις στάχτες και τα αποκαίδια. 
Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων κάνει λόγο για ανικανότητα και ανεπάρκεια στη διαχείριση της κρίσης και ειδικότερα των εγκαυματιών και των τραυματιών. 

Σχόλια