ΤΡΑΓΩΔΙΑ. 49 ΝΕΚΡΟΙ. ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ


ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΕ ΑΣΣΥΜΕΤΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.
25 ΣΩΡΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΜΑΤΙ-ΒΟΥΤΖΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. 11 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Οι 25 άνθρωποι, βρέθηκαν αγκαλιασμένοι 15 μέτρα από την παραλία νεκροί. Προσπαθούσαν να βρούν έξοδο διαφυγής.
Τόσες ανθρώπινες ζωές χαμένες. Και ακόμα δεν ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας. Ποιός θα καθήσει να μιλήσει για σπίτια και φυσικό περιβάλλον.......
Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σήμερα το πρωί, ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς εξέφρασε το φόβο ότι ο συνολικός αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί. Σε ό,τι αφορά τις υλικές καταστροφές, είναι χαρακτηριστική η δήλωσή του πως ο οικισμός Μάτι έχει εξαφανιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες η φρεγάτα Έλλη του Πολεμικού Ναυτικού, που συμμετέχει στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης των εγκλωβισμένων στην περιοχή της Ραφήνας, περισυνέλεξε 4 νεκρούς από την θάλασσα. 3 γυναίκες και 1 παιδί, οι οποίοι για να σωθούν, έπεσαν στην θάλασσα και παρασύρθηκαν από τα ρεύματα.
Οι άνθρωποι που έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία έχουν φθάσει τους 156, ανάμεσά τους 16 παιδιά, εκ των οποίων οι 11 νοσηλεύονται διασωληνομένοι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σχόλια