ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ


ΜΕ 152 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Με επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής και στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, ο Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του.
Η οικογένεια του Γιώργου Λαζαρίδη έχει να επιδείξει μεγάλη κοινωνική κατά κύριο λόγο δράση.  Ο πατέρας του, ο αείμνηστος Γιάννης Λαζαρίδης, ήταν πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης. Επί προεδρίας του, το 1979, υλοποιήθηκε το μνημείο των Προμάχων του Ελληνισμού στον Πόντο,  στην πλατεία Αγ. Σοφίας στην Θεσ/νίκη. Ήταν ο δημιουργός του πανέμορφου οικισμού του «Νόμου 751» στο Πανόραμα ως πρόεδρος του Ν.751. Εκδότης των εφημερίδων «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» και «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» τις οποίες έκλεισε η Απριλιανή δικτατορία. Έλαβε τιμητική διάκριση από την Ένωση Ελλήνων Ποντίων Προσφύγων εκ Ρωσίας, για την αναγνώριση της προσφυγικής των ιδιότητας χάρη στις προσπάθειες του. Αναγνωρίσθηκε και διακρίθηκε ως αγωνιστής της ΕΘΝΙΚΉΣ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗΣ 1941-1944. Την σπουδαία φιλανθρωπική προσφορά του, συνεχίζουν εντελώς αθόρυβα τα παιδιά του, ο ανεξαρτοποιηθείς πλέον απο τους ΑΝΕΛ βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης και ο αδερφός του Σάββας.
Το πιθανότερο η νέα παραίτηση από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, οφείλεται στο Σκοπιανό.
Ο Γιώργος Λαζαρίδης συμμετείχε στις πιο κάτω επιτροπές.
Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς
Επιτροπή Βιβλιοθήκης της Βουλής 
Υποεπιτροπή υδατικών πόρων
Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου
Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για το Δημογραφικό
Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος
Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σύμφωνα με την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής που λήφθηκε κατά τη συνεδρίαση της 21ης Φεβρουαρίου 2018 σχετικά με την υπόθεση NOVARTIS
Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και ΔιαφάνειαςΔιαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων
Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας

Σχόλια