Ο ΚΟΥΡΤ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΡΑΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο Έντι Ράμα, κατά την επίσημη επίσκεψη του στην Αυστρία και μετά τη συνάντησή του με τον Σεμπάστιαν Κουρτς έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου. Μεταξύ των άλλων ο Αυστριακός καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς είπε ότι η ΕΕ θα προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Αλβανία και σε άλλες χώρες της ΕΕ να μπλοκάρουν το δρόμο που χρησιμοποιούν οι παράνομοι μετανάστες από την Ελλάδα μέσω της Αλβανίας για να φθάσουν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συμπλήρωσε ότι θα βοηθηθεί την Αλβανία για την καταπολέμηση της διακίνησης λαθρομεταναστών όχι μόνο με οικονομική βοήθεια, αλλά και με αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να σφραγισθούν τα σύνορα.
Μιλήσαμε είπε για την παράνομη μετανάστευση που βιώνουν τα Βαλκάνια, ειδικά για τον νέο δρόμο μετανάστευσης που ακολουθούν οι λαθροδιακινητές από την Ελλάδα μέσω της Αλβανίας για να σταλούν στην Ευρώπη.
Πρέπει αυτό να καταπολεμήσουμε. Η Αλβανία χρειάζεται και αξίζει την υποστήριξή μας. Ο Ράμα με ρώτησε περί του θέματος  και του υποσχέθηκα οικονομική στήριξη στην Αλβανία και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης.

Ο Σεμπάστιαν Κουρτς μέ άλλα λόγια, συνεργάζεται με χώρες εκτός ΕΕ, για να απομονώσει την Ελλάδα και να τη μετατρέψει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών. 
Και μετά μιλάμε για το ότι υφίσταται ΕΕ.
ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ.


Σχόλια