ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Μακεδονία- Ελληνισμός  Πέλλα, Έδεσσα, Καστοριά, Χαλκίδα, Βόλος, Θήβα, Κέρκυρα, Σιάτιστα, Πολύκαστρο, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη, Φλώρινα, Νέα Μουδανιά, Κιλκίς, Χανιά, Καβάλα, Ιωάννινα, Λάρισα, Βέροια, Λαγκαδάς, Δράμα, Σέρρες.... 

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΑΛΚΙΔΗΣ
Τη σημερινή μου ομιλία στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Έδεσσα (7:30 μμ, πάρκο μικρών Καταρρακτών) , για τους κατσαπλιάδες, τους κομιτατζήδες και τους εθνικιστές των Σκοπίων, για τους «οι δειλούς, μοιραίους και άβουλους» της Αθήνας και για το χρέος μας, την αφιερώνω στους κεκοιμημένους προγόνους μας, ΠΑΡΟΝΤΕΣ σε όλους τους αγώνες Ελευθερίας, Δημοκρατίας και Αντίστασης, καθώς και στους φυλακισμένους συμπατριώτες μου στα Τουρκικά Νταχάου και Άουτσβιτς: τον Άγγελο Μητρετώδη, τον Δημήτριο Κούκλατζη, τον Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί!

Οι κατσαπλιάδες,  κομιτατζήδες και  εθνικιστές των Σκοπίων, οι δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι των Αθηνών και ΕΜΕΙΣ.....


Ο Μενέλαος Λουντέμης γράφει στο χθες για το σήμερα: «Τα τελευταία  χρόνια στον τόπο αυτό ειπώθηκαν τα χειρότερα ψέματα της Ιστορίας. Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα 'λεγαν».

Τα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και τα αυριανά σε όλην την Ελλάδα,  είναι μία απόδειξη ότι Εμείς, μπορούμε να αντισταθούμε στους λωποδύτες που καπηλεύονται το όνομα της Μακεδονίας και στους  Γκαίμπελς του εσωτερικού, εντός και εκτός Βουλής,  οι οποίοι  αφού μετά τα Μνημόνια τα οποία παρέδωσαν την Ελληνική οικονομία, τώρα θέλουν να παραδώσουν  τη Μακεδονία και αύριο το Αιγαίο, τη Θράκη, την Κύπρο. 

Το δυστύχημα για αυτούς είναι ότι στα συλλαλητήρια μίλησε και θα μιλήσει ο Ελληνικός λαός ο οποίος  δε θα αφήσει να περάσει η κλοπή του εξωτερικού και ο ολοκληρωτισμός του εσωτερικού.

Σχόλια