ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΣΚΕΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ



Υποστηρικτές του κόμματος VMRO-DPMNE της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διαδήλωσαν χθές στα Σκόπια, απαιτώντας να μην αλλάξει το όνομα της χώρας. Απαίτησαν μάλιστα και πρόωρες εκλογές.
Με σημαίες και με πλακάτ που έγραφαν: Το όνομά μας είναι Μακεδονία, Η Μακεδονία θα νικήσει, άκουσαν τον ηγέτη του VMRO-DPMNE Χρίστιαν Μικόφσκι να ζητάει να γίνουν πρόωρες εκλογές την επόμενη χρονιά, ενω ανέφερε στο συγκεντρωμένο πλήθος ότι ο Ζάεφ θα κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά, από την οποία δεν υπάρχει γυρισμός. Η θέση του κόμματος μας σε ό,τι αφορά το ονοματολογικό είπε ο Μικόφσκι, είναι ενάντια στην όποια αναθεώρηση του συντάγματος με στόχο την αλλαγή του ονόματός μας.
Μεταξύ των άλλων ζήτησε να αναλάβει το τιμόνι της χώρας κυβέρνηση τεχνοκρατών, μέχρι τις εκλογές: 100 μέρες πριν από τις κάλπες και ας δούμε αν ο λαός συμφωνεί με αυτά που κάνει ο Ζόραν Ζάεφ και το κόμμα του ανέφερε.
Απών ο Νίκολα Γκρουέφσκι, πρώην πρωθυπουργός και ηγέτης του κόμματος. 
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπαν έστειλε βίντεο συμπαράστασης, στο οποίο εξήρε τους σοφούς και θαρραλέους ηγέτες του κόμματος, που δεν λυγίζουν υπό την πίεση των ξένων δυνάμεων.

Σχόλια