ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΛΑΚΩΣΕ. ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ;;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ << ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ>> Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

Παρέμβαση από το γεράκι των ΗΠΑ Μακέιν
Το δικό του μήνυμα για τη συμφωνία Αθηνών-Σκοπίων για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ στέλνει ο βετεράνος γερουσιαστής Τζον Μακέιν, επαινώντας τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Σκοπιανό ομόλογο του Ζόραν Ζάεφ, για «το θάρρος της πολιτικής ηγεσίας» που έδειξαν κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης.
«Στέλνω την απόλυτη στήριξη μου στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ, καθώς συνεργάζονται για να επιλύσουν τη διένεξη για την ονομασία της «Μακεδονίας». Αν συνεχίσουν να επιδεικνύουν το θάρρος της πολιτικής ηγεσίας, το αποτέλεσμα θα είναι μεγαλύτερη ασφάλεια και ευημερία για αμφότερες τις χώρες και την περιοχή», αναφέρει ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής από την Αριζόνα, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
O Τζον Μακέιν είναι γνωστός ως Ρεπουμπλικανός προεδρικός υποψήφιος στις εκλογές του 2008. Αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι του βιογραφικού του, που αποκρύπτει τις μυστικές επιχειρήσεις που διενεργεί για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Όταν βρισκόμουν στην Λιβύη, κατά την επίθεση της Δύσης, περιήλθε στην κατοχή μου ένα έγγραφο ξένων μυστικών υπηρεσιών. Ανέφερε ότι στις 4 Φλεβάρη 2011, στο Κάιρο, το ΝΑΤΟ οργάνωσε συνάντηση για την πυροδότηση της Αραβικής Άνοιξης στη Λιβύη και τη Συρία. Σύμφωνα με το έγγραφο, στη συνάντηση προήδρευε ο Τζον Μακέιν.
Αναφέρονταν επίσης οι Λίβυοι συμμετέχοντες, της αντιπροσωπείας των οποίων ηγείτο ο Νο2 της τότε κυβέρνησης, Μαχμούντ Τζιμπρίλ, ο οποίος αιφνιδίως άλλαξε στρατόπεδο στην έναρξη της συνάντησης για να γίνει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης. Θυμάμαι ότι μεταξύ των Γάλλων αντιπροσώπων που ήταν παρόντες, το έγγραφο ανέφερε τον Μπερνάρ-Ανρί Λεβί, παρ’ ότι επίσημα δεν είχε κάποιο ρόλο στη γαλλική κυβέρνηση.
Τον Μάιο του 2013 ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν πήγε, μυστικά, σε περιοχή κοντά στο Ιντλέμπ της Συρίας μέσω Τουρκίας για να συναντήσει αρχηγούς της «ένοπλης αντιπολίτευσης». Το κίνημα αυτό είχε οργανωθεί από την Emergency Τask Force της Συρίας που, αντίθετα με τον τίτλο της, είναι μια σιωνιστική οργάνωση υπό την ηγεσία ενός Παλαιστινίου υπαλλήλου της AIPAC (American Israel Public Affairs Committee).
Ο Τζον Μακέιν είναι πρόεδρος του International Republican Institute, από τον Ιανουάριο του 1993. Αυτή η «ΜΚΟ» ιδρύθηκε από τον πρόεδρο Ρόναλντ Ρίγκαν για την επέκταση κάποιων δραστηριοτήτων της CIA, σε συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας, του Καναδά και της Αυστραλίας. Ο προϋπολογισμός της εγκρίνεται από το Κογκρέσο και εντάσσεται σε μία γραμμή χρηματοδότησης που εξαρτάται από τον υπουργό Εξωτερικών.
Ο κατάλογος των παρεμβάσεων του Τζον Μακέιν για λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών είναι εντυπωσιακός. Συμμετείχε σε όλες τις… έγχρωμες επαναστάσεις των 20 τελευταίων ετών.
Για να δούμε λίγα παραδείγματα: Ενορχήστρωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ούγκο Τσάβες στη Βενεζουέλα, την ανατροπή του εκλεγμένου προέδρου Ζαν-Μπερντράν Αριστίντ στην Αϊτή, την απόπειρα ανατροπής του προέδρου Μβάι-Κιμπάκι στην Κένυα και πιο πρόσφατα, την ανατροπή του προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς. Είναι γνωστό ότι ο Τζον Μακέιν υπήρξε αιχμάλωτος πολέμου στο Βιετνάμ για πέντε χρόνια, όπου υπέστη βασανιστήρια. 

ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ  newsthessaloniki

Σχόλια