ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ


Σε έναν λαό που του καθορίζουν άλλοι το μέλλον του. Σε έναν λαό που οδήγησε τους άλλους στον πολιτισμό, όπως έγραψε στα κατάστιχα της η παγκόσμια ιστορική πέννα.  Ένας λαός που πρέπει να αφυπνιστεί διότι φθάνουμε στον πάτο. Εκεί που φθάσαμε στην πρόσφατη ιστορία μας, το 1821, μπορούμε να ξαναφθάσουμε, αρκεί να το θελήσουμε. Να βρούμε την αυτοπεποίθηση μας, να αφυπνισθούμε γιατί έρχονται χειρότερα. Και εάν δεν φθάσουμε εκεί που έφθασαν οι γονείς μας, τουλάχιστον να αφήσουμε τις βάσεις για τα παιδιά μας.
Μας έχουν αποχαυνώσει με πουλημένα ΜΜΕ και κατευθυνόμενους δημοσιογράφους. Προσπαθούν να μας πείσουν για την τάχα ενωμένη Ευρώπη και υμνολογούν τον κοινωνικό μετασχηματισμό, τους λαούς χωρίς σύνορα και ψευδώς τα ίσα δικαιώματα για όλους. Και αερολογώντας νέμονται εξουσία και δικαιώματα εις βάρος του πολίτη.
Αποσιωπούν τα δίκαια αιτήματα του Ελληνισμού. Δεν σέβονται την ένδοξη Ελληνική ιστορία και την αλλοιώνουν. Αφελληνίζουν την νεολαία μας και την διώχνουν με πρόσχημα την ανεργία που οι ίδιοι δημιουργούν, σε άλλη γής σε άλλα μέρη.
Περιφρονούν την Εθνική περηφάνεια διότι ξέρουν ότι η ιστορία παραδειγματίζει και κάποια στιγμή θα βρεθούν ένοχοι στο εδώλιο.
Διαίρεσαν  τον Έλληνα σε δεξιό και αριστερό και αυτοί οι αναίσχυντοι κυβερνάνε με τον ίδιο πάντα τρόπο αλλά με διαφορετικό χρώμα στο μέτωπο τους.
Τι μας χρειάζεται. ΕΝΟΤΗΤΑ. Ίσως έφθασε η ώρα. Αγωνισθήκαμε για υψηλά ιδεώδη και σήμερα δεν μπορούμε να καθορίσουμε τον καθημερινό μας βίο. Ένας λαός με ιστορικό αγωνιστικό πλούτο, με ένδοξο παρελθόν και τόσων αιώνων ηρωισμό, δεν το βάζει κάτω σε οποιαδήποτε εποχή. ΠΙΣΤΕΥΕΙ-ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ-ΝΙΚΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ
ΜΑΚΡΥΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Σχόλια