ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ....

ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΜΕ…«ΝΟΗΜΑ» ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Το σατανικό «παιχνίδι» της σύλληψης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από στημένη τουρκική ενέδρα συνεχίζεται, καθώς συνεχίζονται και οι ανακρίσεις από ειδικούς ανακριτές εν όψει της αυριανής εκδίκασης της υπόθεσης από την τουρκική δικαιοσύνη, (εδώ γελά ο κάθε πικραμένος).

Σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Yeni Şafak, στην ανάκριση που διεξάγεται και στις καταθέσεις των δυο Ελλήνων στρατιωτικών παρουσιαστήκαν πολλές αντιφάσεις, στοιχείο που επιβεβαιώνει την κατηγορία ότι πράγματι διενεργούσαν κατασκοπεία σε τουρκικό έδαφος και μάλιστα σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή.

Το νέο αυτό δεδομένο όπως προβάλλεται από τουρκικής πλευράς, επιβιώνει την άποψη μας ότι το θέμα οι Τούρκοι και παρά τις συνεχιζόμενες καθησυχαστικές δηλώσεις από Ελληνικής πλευράς θα το τραβήξουν πολύ, με όλες τις συνέπειες και με πρώτη και καλύτερη τoν πλήρη εξευτελισμό δυο Ελλήνων βαθμοφόρων των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.
Τώρα μέχρι που θα το τραβήξουν, αυτό θα φάνει ίσως αύριο στο δικαστήριο αν και υπάρχουν και γι αυτό αμφιβολίες, καθώς οι Τούρκοι είναι… μάστορες στις καθυστερήσεις όταν τους συμφέρει το αποτέλεσμα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Σχόλια