Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΠΕΔΩΘΗ..... ΜΕ ΞΥΛΟ....


ΩΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ. ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΜΕ ΞΥΛΟ, ΧΗΜΙΚΑ, ΜΑΤ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ 700.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΝ 90.000.....
Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης  έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας, σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τονίζει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σε ανακοίνωση της.
Για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια συνελήφθησαν τρεις άνθρωποι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων. Αναφέρθηκαν τραυματισμοί τεσσάρων αστυνομικών και ενός ιδιώτη.

BΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ. ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ. ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ. ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ. ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ... ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΞΎΛΟ. ΕΥΓΕ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ  ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Σχόλια