ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΡΑΓΕ ;

 

Χωρίς να διευκρινίζεται εάν αφορούν Ελληνικές ή Τουρκικές εγκαταστάσεις, το πρακτορείο Anadolou αλλά και άλλα μέσα ενημέρωσης στην Τουρκία, μετέδωσαν για εύρεση στρατιωτικών σχεδιαγραμμάτων στο κινητό τηλέφωνο ενός εκ των δύο Ελλήνων συλληφθέντων στρατιωτικών οι οποίοι αιχμαλωτίστηκαν υπό ανεξήγητες συνθήκες από τους Τούρκους στο προγεφύρωμα του Κάραγατς και κρατούνται στην Αδριανούπολη, στο επεισόδιο που συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 1η Μαρτίου. 

Να σημειωθεί ότι ο έλεγχος του ψηφιακού υλικού των δύο τηλεφώνων συνεχίζεται. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο στρατιωτικοί είχαν στην κατοχή τους και μία κρυπτογραφική τηλεφωνική συσκευή.

Όπως γράφει η εφημερίδα Χουριέτ, τα σχεδιαγράμματα εντοπίστηκαν στην εξωτερική μνήμη του ενός κινητού τηλεφώνου, ενώ μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος μόνο σε ένα μέρος του ψηφιακού υλικού.

Πάντως δεν διευκρινίζεται αν αφορούν ελληνικές ή τουρκικές εγκαταστάσεις. Πηγή: www.lifo.gγια εύρεση στρατιωτικών σχεδιαγραμμάτων στο κινητό τηλέφωνο ενός εκ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη, διαδίδουν τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης όπως η εφημερίδα Χουριέτ και το πρακτορείο Anadolou.

πως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, καθώς και άλλα μέσα ενημέρωσης, τα σχεδιαγράμματα βρέθηκαν στην εξωτερική μνήμη κινητού τηλεφώνου. Πάντως δεν διευκρινίζεται αν αφορούν ελληνικές ή τουρκικές εγκαταστάσεις. Προστίθεται πως συνεχίζεται ο έλεγχος του ψηφιακού υλικού από τα τηλέφωνα του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, και μέχρι στιγμής έχει εξεταστεί μόνο ένα μέρος. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι δύο στρατιωτικοί είχαν στην κατοχή τους δύο κινητά τηλέφωνα και ένα κρυπτογραφικό τηλέφωνο. Πηγή: www.lifo.gr

Σχόλια