ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ



Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που βρίσκονται στις Τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, θα συμπληρώσουν τουλάχιστον ένα μήνα κράτησης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Και αυτό γιατί η συνάντηση των συνηγόρων τους με τον Τούρκο δικαστή  αναμένεται να γίνει στις 30 Μαρτίου.
Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, η Ελλάδα έστειλε στην Τουρκία πραγματογνώμονα ο οποίος συμμετέχει ως τεχνικός σύμβουλος στην εξέταση των κινητών τηλεφώνων των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Και συνέχισε λέγοντας: Η παρουσία του τεχνικού συμβούλου από τη μεριά της οικογένειας αποτελεί μία εγγύηση αναφορικά με την ορθότητα, τη γνησιότητα και την ειλικρίνεια της διενεργούμενης πραγματογνωμοσύνης στα τηλέφωνα των δύο στελεχών μας.
Με βάση τις έως τώρα πληροφορίες η πραγματογνωμοσύνη δεν έχει εντοπίσει κάτι επιλήψιμο στα τηλέφωνα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών το οποίο να παραπέμπει σε στρατιωτική κατασκοπεία. 
Μετά απο όλα αυτά, υπάρχει ελπίδα, ότι η μοναδική κατηγορία που θα απαγγελθεί θα αφορά  παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή.

Σχόλια