ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ στη συνεδρίαση της επιτροπής απόδημου Ελληνισμού στη Βουλή, με την
απόφαση της ΕΡΤ3 να μην δείξει απευθείας το συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων στη Θεσσαλονίκη.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης, κατήγγειλε την ΕΡΤ3 για το ότι δεν μετέδωσε απ' ευθείας το συλλαλητήριο.
Οι βουλευτές της ΝΔ κ. Κυριαζίδης και Αναστασιάδης ανέφεραν πως η επιτροπή πρέπει να στείλει επιστολή στην ΕΤ3 και να ζητήσει εξηγήσεις.
Ο πρόεδρος της επιτροπής Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης ανέφερε ότι δεν πρέπει η ΝΔ να κάνει σκοτεινές διασυνδέσεις με αφορμή τον ίδιον, τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΕΡΤ3. Είμαι εργαζόμενος σε αναστολή ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: Τόσο εγώ όσο και άλλοι εργαζόμενοι βουλευτές σε αναστολή στην ΕΡΤ όπως ο κ. Αμυράς και η κ. Καραμανλή δεν έχουν υποχρέωση να απαντούν για το τι κάνει ΕΡΤ.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Σκουρολιάκος παρενέβη λέγοντας: Δεν έχω δει πολλά συλλαλητήρια να μεταδίδονται live. Το σημαντικό είναι ότι η ΕΡΤ έδειξε ρεπορτάζ για τα συλλαλητήρια ενώ η Νέα Δημοκρατία είχε διακόψει τη λειτουργία της ΕΡΤ και έδειχνε μαύρο.
Ο βουλευτής της χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς κατηγόρησε τη ΝΔ,ανφέροντας ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, ενώ χαρακτήρισε προδοτική την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός πως ούτε η ΕΡΤ 3 ούτε τα άλλα κρατικά κανάλια έδειξαν απευθείας το συλλαλητήριο.

 

Σχόλια