ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α
 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Καταρχήν είναι κίνηση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Και μόνο ο ορισμός της λέξης αποσαφηνίζει ότι πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Ότι πρέπει να βάλλουμε θεμέλια.
Με βασικούς άξονες την υπεράσπιση των Εθνικών μας δικαίων, την αλληλεγγύη και την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο, καθώς και την προώθηση της Ελληνικής κουλτούρας στο εξωτερικό, μέσα από τον πολιτιστικό δρόμο που χάραξαν οι προγονοί μας.
Τα εθνικά μας θέματα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, την χρονική στιγμή μάλιστα που όλοι σχεδόν οι γείτονες διεκδικούν και ένα κομμάτι της Ελλάδας.

ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ και γενικά όσοι έχουν σχέση με κόμματα και επηρεάζουν πολιτικές καταστάσεις.
Η μεγάλη προσπάθεια γίνεται για να μπορέσουμε να προσελκύσουμε και νέους ανθρώπους οι οποίοι βαρέθηκαν τις συνεχείς υποσχέσεις του ΘΑ.
Να τονίσω ότι η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να βοηθήσει τους ανέργους την - όση απέμεινε – μικρομεσαία Ελληνική επιχείρηση, συμπολίτες μας με προβλήματα κατασχέσεων και πλειστηριασμών, αλλά και την ενίσχυση της ποιότητας ζωής.
Δεν θα αναμιχθούμε σε πολιτικές ή κομματικές αντιπαραθέσεις. Αλλά θα κάνουμε παραστάσεις και θα διεκδικούμε το δίκιο μας από αυτούς που επέλεξε ο Ελληνικός λαός, δίνοντας τους προτάσεις βάση της λαϊκής ετυμηγορίας.
Όποιος θέλει να συμμετάσχει ή να μας γνωρίσει, σήμερα Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, στο κυλικείο της Αθλητικής ένωσης Νέας Κρήνης, 80 μέτρα πριν την κάτω είσοδο του γηπέδου της Μίκρας, μπροστά στη θάλασσα, στις 7.00 το απόγευμα θα είμαστε εκεί.
Τηλ. Κυλικείου 2310 472-515

Σχόλια