ΠΡΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΛΟΓΩ ΣΩΡΡΑ !!

 

Απειλή κατασχέσεων και πλειστηριασμών στον Βόλο, σε οφειλέτες που πίστεψαν στον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα και προχώρησαν σε εξώδικα σε τράπεζες, ζητώντας να διαγραφούν οι οφειλές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον Ιανουάριο του 2017, 400 και πλέον Βολιώτες είχαν απευθυνθεί στις τράπεζες της πόλης, κοινοποιώντας εξώδικες δηλώσεις. Όσοι από αυτούς  δεν προχώρησαν σε διακανονισμό των οφειλών τους έχουν ζημιωθεί με προσαυξήσεις και τόκους και εναντίον τους κινούνται αναγκαστικά μέτρα.
Σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους, κανένα από τα εξώδικα δεν έγινε δεκτό. Τα πιστωτικά ιδρύματα προχώρησαν σε αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις για τα χρέη. Όπου δεν υπήρξε συνεννόηση και συνεργασία με τους οφειλέτες, ανάλογα με το διάστημα των χρεών και το ύψος τους κινήθηκε ή πρόκειται να κινηθεί η προβλεπόμενη αναγκαστική διαδικασία, όπως συμβαίνει με όλους τους οφειλέτες.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ακίνητα οπαδών του Σώρρα έχουν ήδη βγει στο σφυρί, αλλά οι πλειστηριασμοί δεν είχαν αποτέλεσμα, λόγω της ματαίωσης των διαδικασιών με τις διαμαρτυρίες των μελών του Κινήματος Πολιτών Ενάντια στις Κατασχέσεις και Πλειστηριασμούς.

Σχόλια