ΔΝΤ: ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΡΑ


Χωρίς να λάβει υπ' όψιν το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στην Ελληνική οικογένεια, το ΔΝΤ έδειξε για ακόμα μια φορά το πραγματικό του πρόσωπο.
Γουίλιαμ Μάρεϊ: Ενθαρρύνουμε τις Ελληνικές αρχές να εφαρμόσουν το μέτρο το συντομότερο δυνατόν.
Μήνυμα προς τις Ελληνικές τράπεζες και την κυβέρνηση ότι πρέπει να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό στην ενεργοποίηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακινήτων έστειλε το ΔΝΤ, κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Ταμείου Γουίλιαμ Μάρεϊ, ώστε οι ελληνικές τράπεζες να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το μεγάλο πρόβλημα των κόκκινων δανείων.
Χθες ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος προειδοποίησε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι ενδεχόμενο ναυάγιο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στα στρες τεστ που θα πρέπει να περάσουν οι τράπεζες τον Φεβρουάριο του 2018.
Απαντώντας για το θέμα του χρέους  ο εκπρόσωπος του Ταμείου ανέφερε πως οι συζητήσεις για το χρέος είναι μεταξύ Ευρωπαίων και Ελλάδος. Ερωτηθείς σχετικά με την αναβάθμιση των μαχητικών F-16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, ο κ. Μάρεϊ απάντησε πως από την πλευρά του Ταμείου δεν διαφαίνεται κάποιο δημοσιονομικό πρόβλημα.

 

Σχόλια