ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.....

Φρούριο η Αθήνα  λόγω της επίσκεψης του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν. Ιδιαίτερα το κέντρο της πρωτεύουσας θα είναι απροσπέλαστο.
Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας, περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί, σε συναγερμό οι Ελληνικές αστυνομικές αρχές, έχουν στενή συνεργασία με τις αντίστοιχες Γαλλικές.
Σε κλοιό ασφαλείας εκτός των άλλων, η Γαλλική Πρεσβεία, το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, καθώς και επιχειρήσεις Γαλλικών συμφερόντων. 

Οι δρόμοι από τους οποίους θα περάσει ο Γάλλος Πρόεδρος θα κλείνουν από αρκετή ώρα πριν, ενώ θα γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος όλων των σημείων διέλευσης της αυτοκινητοπομπής από άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Άγνωστος αριθμός αστυνομικών με πολιτικά θα βρίσκεται στα μέρη που πρόκειται να επισκεφθεί. 
Ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας θα πετούν συνεχώς πάνω από τα σημεία όπου θα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.
Την απαγόρευση όλων των συγκεντρώσεων αποφάσισε η αστυνομία από τις 7:00 σήμερα το πρωί τις 12:00 τα μεσάνυχτα, σε όλο σχεδόν το κέντρο της Αθήνας. Επίσης στο αεροδρόμιο και σε όλο το μήκος της διαδρομής μέχρι την Αθήνα, που θα ακολουθήσει κατά την άφιξή του ο κ. Εμανουέλ Μακρόν.

Σχόλια