ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Πύρινη κόλαση έχει ξεσπάσει σε Ηλεία, Κέρκυρα και Αγρίνιο. Απειλούνται σπίτια και καταστήματα.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις τρείς το μεσημέρι σε δασική έκταση στη Σκουτεσιάδα Αγρινίου. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Τρεις πυρκαγιές σε εξέλιξη σε αγροτοδασικές εκτάσεις στις περιοχές Ανδραβίδα, Αρετή και Νέα Μανωλάδα στην Ηλεία. Επί τόπου επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Απειλούνται σπίτια και ένα βενζινάδικο.
 
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σήμερα στην περιοχή Κανάλια στη Μέση Κέρκυρα. Στο σημείο έχει σπεύσει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πεζοπόρα τμήματα. Οπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων, Ευθύμης Γεωργακόπουλος, η φωτιά είναι κοντά σε σπίτια.
Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να μη κινδυνέψουν κατοικημένες περιοχές είπε ο κ. Γεωργακόπουλος.
Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν από νωρίς το πρωί στο νησί, εμποδίζουν την παρέμβαση των εναερίων μέσων στην επιχείρηση εναντίον της μεγάλης φωτιάς, παρ' ότι η εντασή των ανέμων αρχίζει να πέφτει.
Σύμφωνα με νέα ενημέρωση μία νέα φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή Λάκωνες στη Βόρεια Κέρκυρα. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σχόλια