Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Η Κύπρος αφημένη στην τύχη της και όλοι όσοι θα μπορούσαν να σταματήσουν τη τραγωδία του Αττίλα να μην κάνουν απολύτως τίποτα, γιατί πολύ απλά ήθελαν τους Τούρκους στην Κύπρο. Τουλάχιστον μέχρι εκεί που έφθασαν!
Το έγγραφο ντοκουμέντο από τα πολλά που αποδέσμευσε η CIA, έχει ημερομηνία 5 Σεπτεμβρίου 1974. Είναι ενημερωτικό προς τον Χ.Κίσινγκερ για τον Αττίλα 2.
Απ΄ αυτό προκύπτει ότι οι ΗΠΑ φυσικά γνώριζαν τα πάντα. Ακόμη και τι απώλειες είχαν οι Τούρκοι από τις επιχειρήσεις. Γνώριζαν για τον Αττίλα 2 και ήταν βέβαιοι ότι οι Τούρκοι δεν θα προχωρούσαν παραπέρα.
Στο έγγραφο αναφέρεται ότι οι Κύπριοι δεν έχουν μεγάλες δυνατότητες αντιστάσης και επισημαίνουν ότι δεν θα ΄χουν καμία βοήθεια από την Ελλάδα! Επίσης γίνεται σαφές ότι οι δυνάμεις των Ηνωμένων Εθνών δεν έχουν καμία εντολή αντίστασης και ότι οι Βρετανοί δεν πρόκειται να ασχοληθούν όσο οι Τούρκοι τηρούν τα…συμφωνηθέντα και δεν επηρεάζουν τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο.
Στο έγγραφο προς τον Κίσινγκερ αναφέρεται ότι ο Αττίλας 2 θα πιέσει την ελληνική πλευρά να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Όλα σχεδιασμένα και προγραμματισμένα από πολύ πριν… από το 1967 με την απόσυρση της Ελληνικής Μεραρχίας από την Κύπρο.
Τα έγγραφα της CIA επιβεβαιώνουν ότι στην Κύπρο η προδοσία ήταν προσχεδιασμένη.
Διαβάστε ΕΔΩ όλο το έγγραφο.
http://www.militaire.gr/αττιλασ-2-το-έγγραφο-ενημέρωσης-της-cia-στ/
Τα F-4 που δεν πήγαν ποτέ στην Κύπρο για να τσακίσουν τον Αττίλα: Ένας χειριστής τους μιλά
Ο Μιχάλης Κωστάκος τις ημέρες του Αττίλα στην Κύπρο, ήταν ένας από τους χειριστές της ΠΑ που είχαν επιστρέψει από πολύμηνη εκπαιδευση στο νέο αεροσκάφος της ΠΑ: το F-4 Phantom. “Ο εκπαιδευτής μου είχε πετάξει στο Βιετνάμ και είχε καταρρίψεις Mig. Αιθανόμουν ανίκητος μετά από την εκπαίδευση στο F-4. Ήταν υπερόπλο για εκείνη την εποχή”….
Στις 20 Ιουλίου 1974 ο Μιχάλης Κωστάκος πίστεψε ότι είχε έρθει η ώρα να πολεμήσει με το F-4. Η ΠΑ είχε παραλάβει 18 αεροσκάφη, οι χειριστές ήταν καλά εκπαιδευμένοι. Οι Τούρκοι δεν θα μπορούσαν να τους αντιμετωπίσουν. Μια αποστολή στην Κύπρο έμοιαζε εύκολη. Τουλάχιστον για τους νεαρούς και ενθουσιώδεις τότε πιλότους τους . Ο Μ.Κωστάκος είχε γράψει σε μια από τις 24 βόμβες του F-4 που θα πετούσε: “Fuck you”.
Πέρασαν 48 ώρες χωρίς να φθάσει καμία διαταγή. Στις 22 Ιουλίου επιτέλους διατάσσονται να απογειωθούν. Κατά τη διάρκεια της πτήσης διατάσσονται να προσγειωθούν στο Ηράκλειο… Κι εκεί περίμεναν μάταια την εντολή απογείωσης για μια αποστολή που όπως λέει ο Μιχάλης Κωστάκος στην συνέντευξή του στο Militaire.gr θα άλλαζε πολλά δεδομένα…
Μιλά για πολλά ο βετεράνος αεροπόρος. Όχι μόνο για το χθες, αλλά και για το σήμερα .Για τις προκλήσεις των Τούρκων τους οποίους αντιμετωπίζει με περιφρόνηση για τις “ψευτομαγκιές που κάνουν απειλώντας ελικόπτερα”. “Μαγκιά δεν είναι να απειλείς με το ασύρματο ελικόπτερα, αλλά να κυνηγάς μαχητικά στον αέρα και να του φωνάζεις “θα σε σκίσω μπινέ”…
 http://www.militaire.gr/τα-f-4-που-δεν-πήγαν-ποτέ-στην-κύπρο-για-να/
Ο Καραμανλής η Κύπρος που “ήταν μακρυά” και ο μοναχικός καταδρομέας απέναντι στον ΑΤΤΙΛΑ 2
Τέτοιες ώρες στην Κύπρο το 1974,οι άνδρες της ΕΛΔΥΚ και το ηρωϊκό τάγμα 336 πάλευαν με νύχια και με δόντια για να αναχαιτίσουν τις δυνάμεις του Αττίλα. Μέσα στην μάχη ένας αξιωματικός ενημερώνει τον διοικητή του 336 Τάγματος Δημήτρη Αλευρομάγειρο για την περιβόητη δήλωση Καραμανλή ότι “η Κύπρος είναι μακρυά”!Την είχε μεταδόσει και το BBC του είπε.Ο Αλευρομάγειρος παγώνει αλλά δεν το δείχνει. Ειρωνεύεται και επιπλήττει τον αξιωματικό του λέγοντας του οτι αυτά είναι ανοησίες.Προφανώς είχε νοιώσει ότι δεν ήταν…
Εκείνες τις ώρες πολύ κοντά στην γραμμή άμυνας του 336 Τάγματος βρισκόταν δυο παλικάρια που σίγουρα δεν ήξεραν ούτε τι είχε πει ο Καραμανλής,ούτε πόσο βρώμικο παιχνίδί παιζόταν στην υπόθεση της Κύπρου.
Ο ένας από τους δυο νέους ονομαζόταν Μανώλης Μπικάκης. Καταδρομέας.

Ο Αττίλας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Μπικάκης μάχεται μαζί με τον συντοπίτη του Μπιχανάκη .Καλούνται να υπερασπιστούν ένα λόφο τον οποίο οι Τούρκοι προσπαθούν να πάρουν για να προωθηθούν στα προάστια της Λευκωσίας.
Ο Μπιχανάκης μεταφέρει και 8 βλήματα ΠΑΟ και ο Μπικάκης με το δικό του ΠΑΟ μετακινείται σε σημείο βολής. Ο συμπολεμιστής τους τον χάνει και αναφέρει την απώλειά του. Και ο Μπικάκης νομίζει ότι ο Κρητικός συμμαχητής του σκοτώθηκε. Πιστεύει ότι έμεινε μόνος απέναντι στους Τούρκους.
Παρόλα αυτά δεν κάνει πίσω έχοντας απέναντί του έξι τουρκικά άρματα μάχης κι ένα τάγμα πεζικού.
Στα 300 μέτρα εγκλωβίζει το πρώτο άρμα και στα 270 μέτρα το τινάζει στον αέρα!
 Αλλάζει θέση και εξολοθρεύει και δεύτερο. 200 μέτρα πιο πέρα καταστρέφει το τρίτο . Οι Τούρκοι τρομοκρατημένοι δεν έχουν καταλάβει από που τους χτυπάνε! Όσο ψάχνουν ο Μπικάκης τινάζει στον αέρα και τέταρτο και πέμπτο άρμα μάχης!
Ο αρχηγός πληρώματος του έκτου και τελευταίου άρματος μάχης οπισθοχώρησε μη πιστεύοντας αυτό που έχει συμβεί.
Οι Τούρκοι πεζικάριοι κρύφτηκαν στη σχολή Γρηγορίου με τον Μπικάκη να τους ρίχνει τα δύο τελευταία βλήματα.
Σ΄ αυτόν τον άνθρωπο η ελληνική Πολιτεία δεν αναγνώρισε ποτέ τίποτα!
Όταν απολύθηκε από το Στρατό, εργάστηκε σαν οικοδόμος. Έκανε οικογένεια και παιδιά. Άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο ατύχημα το 1994, στην εθνική οδό Αθηνών Πατρών
www.militaire.gr/ο-καραμανλής-η-κύπρος-που-ήταν-μακρυά/

ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ  greeknation.blogspot.gr






Σχόλια

  1. Ακομα Ε Ν Α Σ μεγαλος Αφανης Ηρωας, που η Ελληνικη Πολιτεια με τους Ανικανους Πολιτικους της, εχει ξεχασει οχι να τον τιμησει, αλλα ουτε μια αναφορα δεν εχει κανει στο Ονομα του.
    Ειμαι Υπερηφανος που υπαρχουν ακομα τετοιοι Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου