ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ...


Το πρωί της 22ας Αυγούστου γύρω στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε έκρηξη στην κατοικία του προέδρου του <<ανύπαρκτου κράτους της Τσαμουριάς>> στην Ολλανδία.
Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές , αλλά κανένα άτομο δεν τραυματίστηκε. Στην έκρηξη χρησιμοποιήθηκαν εκρηκτικά τύπου C4, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα www.pentapostagma.gr.
Η Ολλανδική αστυνομία έδρασε σε χρόνο ρεκόρ.΄Ενα άτομο έχει συλληφθεί, ενώ ένα άλλο κατάφερε να ξεφύγει.
 Σύμφωνα με τον Αλβανικό τύπο , μέλη της Ελληνικής Χρυσής Αυγής  φέρονται από προκλητικό δημοσίευμα να προέβησαν σε βομβιστική επίθεση στην κατοικία του προέδρου της αποκαλούμενης Τσαμουριάς, Φεστίμ Λάτο  στις Κάτω Χώρες. Να επαναλάβουμε ότι τέτοιο κράτος δεν υπάρχει πουθενά, δεν υφίσταται !!
Η Χρυσή Αυγή, παρουσιάζεται στον Αλβανικό τύπο να  έχει  αναλάβει την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης, κάτι όμως που δεν δημοσιεύθηκε η ανακοινώθηκε στον Παγκόσμιο τύπο.
Η επίθεση έγινε σε έναν χώρο από τους πιο καλά φυλασσόμενους στην Ολλανδία, λόγω κατοίκησης στην περιοχή πολλών διπλωματών. 
Οι εθνικιστές Αλβανοι καλούν τον UCK να δράσει την ημέρα εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού !!
 Η βομβιστική επίθεση έρχεται τη στιγμή που ο αποκαλούμενος  Πρόεδρος του ανύπαρκτου κράτους της Τσαμουριάς,  είχε επιστρέψει από ένα ταξίδι στο Πριγκιπάτο του Μονακό, το Σαν Μαρίνο και το Βατικανό, όπου έλαβε υποστήριξη  από τις χώρες αυτές για την ανεξαρτησία της Τσαμουριάς, όπως τουλάχιστον νομίζει ο ίδιος !!
Για την πραγματοποίηση της επίθεσης μπορεί να υπήρχε  συντονισμός από  ομάδες και Σέρβων και  Σκοπιανών, αναγράφεται σε Αλβανικό άρθρο. 


Σχόλια