ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΑΠΕΙΛΕΣ


Με τον τρόπο που το κάνει ο Ερντογάν, αισθάνονται μερικοί προφανώς παρακινημένοι και προσπαθούν να πιέσουν και να παρενοχλήσουν τη γυναίκα μου, είπε τη Δευτέρα σε προεκλογική ομιλία στο ομόσπονδο Γερμανικό κρατίδιο Σάαρλαντ, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας. Αυτό είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα συνέχισε. Όταν ο αρχηγός ενός κράτους αρχίζει τέτοιες προσωπικές επιθέσεις, υπάρχουν δυστυχώς άνθρωποι που θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να προβαίνουν κι εκείνοι σε προσωπικές παρενοχλήσεις.
Επίσης αναφέρθηκε σε απειλητικά μηνύματα στον αυτόματο τηλεφωνητή του οδοντιατρείου της γυναίκας του Άνκε.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν είχε αναφερθεί στον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ λέγοντας ότι δεν έχει κανένα όριο. Ποιος είσαι εσύ για να μιλάς για τον πρόεδρο της Τουρκίας; Να γνωρίζεις τα όριά σου. Προσπαθήσε να μας κάνει μάθημα. Και συνέχισε το παραλήρημά του: Εδώ και πόσο καιρό είσαι πολιτικός; Πόσο χρονών είσαι;
Να υπενθυμίσουμε ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας κατήγγειλε την ανάμιξη του Ερντογάν στην προεκλογική εκστρατεία για τις Γερμανικές βουλευτικές εκλογές, όταν ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε τους Τουρκογερμανούς ψηφοφόρους να ψηφίσουν κατά των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ αλλά και κατά του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD).

Σχόλια