ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !!

Yπάρχει σχέδιο αναβίωσης της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας λένε οι Τούρκοι !! Αναφέρονται στις προφητείες του Αγίου Παισίου!!

Η Τουρκική  εφημερίδα Sozcu σε  άρθρο Τούρκου δημοσιογράφου με το όνομα  Ουμίτ Γιαλίμ, πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας, αναφέρει ότι υπάρχει σχέδιο αναβίωσης της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Ο Έλληνας χτίζει εκκλησία στα νησιά μας και κανείς δεν το βλέπει. Ακούγεται η καμπάνα και όχι το κάλεσμα το μουεζίνη.  
 Στο πλαίσιο της επανίδρυσης του Βυζαντίου, παραδόθηκαν στον Eλληνικό στρατό 18 τουρκικά νησιά και μία τουρκική βραχονησίδα, κατασκευάστηκαν εκκλησίες στα νησιά αυτά και το Πατριαρχείο Φαναρίου Κωνσταντινούπολης διόρισε Ιερείς.
Οι ομογενείς μας στην Ελλάδα δεν μπορούν να διορίσουν μουφτή, ενώ οι Ρωμιοί διορίζουν μητροπολίτη στην Προύσα και στη Νίκαια.
Ο  Ουμίτ Γιαλίμ υπογράμμισε την ύπαρξη  σχεδίου δημιουργίας νέου κράτους στα Τουρκικά εδάφη από το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων των ΗΠΑ, επισημαίνοντας τις στενές σχέσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου με τις ΗΠΑ.
Εδώ και λίγο καιρό ο Τουρκικός τύπος ανέφερεται στις   προφητείες του Αγίου Παισίου, όπως π.χ οι  τουρκικές εφημερίδες,Vatan,  Sabah και Akşam, κάνοντας  συνεχώς αφιερώματα στον Όσιο Παΐσιο και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις προφητείες του για την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη, ότι δηλαδή η Τουρκία θα αφανιστεί και πως η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Σχόλια