ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙ ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ



ΥΕΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:  «Πόντος, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος είναι ενιαίος χώρος»

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο αρχηγός ΓΕΣ  αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, βρέθηκαν στη Σέριφο, στο μοναστήρι της Παναγίας Ακρωτηριανής, για τη Θεία Λειτουργία που έκανε η οικογένεια της Βασιλικής Πλεξίδα της μοναδικής επιζούσας από την πτώση του ελικοπτέρου Χιούι στην περιοχή του Σαρανταπόρου.

Σε δηλώσεις που έκανε ο υπουργός αναφέρθηκε στις  Ένοπλες Δυνάμεις «Εδώ, στο Αιγαίο, συνδέουμε ολόκληρο τον Ελληνισμό. Αυτό κάνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Η εικόνα είναι η Παναγία του Πόντου, η Παναγία Σουμελά. Πόντος, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος είναι ένας και ενιαίος χώρος που τον προστατεύει η Παναγία», ανέφερε στην ηγουμένη, κάνοντάς της δώρο ένα αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας Σουμελά.
Και κατέληξε: «Θέλω να ξέρετε ότι όσα αεροπλάνα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, της πολεμικής μας αεροπορίας και όσα πλοία περνούν από εδώ, αλλά και οι στρατιώτες όσο μακριά και αν βρίσκονται από τον Πόντο, τη Θράκη, το Αιγαίο και την Κύπρο θα έχουν τη σκέψη τους σε εσάς που προσεύχεστε για την πατρίδα μας, με τη βοήθεια της Παναγίας που φανερώθηκε πολλές φορές».

Σχόλια