ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΙΕΒΟΥ ΚΑΙ ΛΒΙΒ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ ΛΒΙΒ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ
 

Ξημερώματα σήμερα, αεροπορικές επιθέσεις με πυραύλους εξαπέλυσε η Ρωσία στο Κίεβο, αλλά και στην περιφέρεια της Λβιβ. Στόχοι, κέντρα διοίκησης και χώροι που διαμένουν μισθοφόροι και σύμβουλοι Δυτικών χωρών.

Ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο σε ανάρτησή του στο Telegram, απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του, τους προέτρεψε να παραμείνουν στα καταφύγια.
 
Το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας των Ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων κάνει λόγο για κατάρριψη 12 πυραύλων πάνω από το Κίεβο

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΠΟΛΩΝΙΑ


Η διοίκηση των Πολωνικών Ενόπλων Δυνάμεων ανακοίνωσε ότι παρατήρησε έντονη δραστηριότητα της αεροπορίας μεγάλου βεληνεκούς της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, αναφέροντας:
Στις 4:23 π.μ.σημειώθηκε παραβίαση του Πολωνικού εναέριου χώρου από έναν από τους πυραύλους Κρουζ που εκτοξεύτηκαν τη νύχτα από την αεροπορία της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την εγγύηση της ασφάλειας του Πολωνικού εναέριου χώρου έχουν ενεργοποιηθεί και η RSZ παρακολουθεί διαρκώς την κατάσταση. Αεροσκάφη διασφαλίζουν την ασφάλεια του εναέριου χώρου κοντά στα σύνορα.

Κατά την επίθεση στο Λβιβ, ρωσικοί πύραυλοι περνούσαν κοντά στα σύνορα με την Πολωνία, ανέφεραν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ουκρανίας.

Source: @Haberler pic.twitter.com/Imcomj5eta— Sir Chilliebean

Σχόλια