4 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ


Αυτοκτόνησε ο δράστης.

ΝΕΩΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ο δράστης της επίθεσης, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, εργαζόταν στο παρελθόν ως επιστάτης στο κτήμα της οικογένειας των ιδιοκτητών στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Πεταλιών. Ήρθα να καθαρίσουμε λογαριασμούς, είπε. Είχε απολυθεί μετά από 45 χρόνια εργασίας.

Ο Αιγύπτιος σκότωσε την αδελφή του ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής Σπύρου Καρνέση, την Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό τους και CEO της εταιρείας Αντώνη Βλασάκη (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση) και τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη που εργάζονταν στο λογιστήριο.

Να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Καρνέσης, προσκαλεί και φιλοξενεί στην Ελλάδα επιχειρηματίες όπως ο Μπιλ Γκέιτς και πολλούς άλλους που θέλουν να αγοράσουν νησιά στη χώρα μας. Ο Σπύρος Καρνέσης είναι και βασικός μέτοχος με ποσοστό 63,8% στην ενεργειακή εταιρεία Ελινόιλ.

Στους τρεις ανέρχονται οι νεκροί στη ναυτιλιακή εταιρεία European Navigation στην οδό Φλέμινγκ στη Γλυφάδα μετά από ένοπλη επίθεση σήμερα το πρωϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, ένας 70χρονος Αιγύπτιος πρώην υπάλληλος της εταιρείας, ο οποίος εισέβαλε στον δεύτερο όροφο με καραμπίνα, σκοτώνοντας δύο άνδρες και μία γυναίκα, αυτοκτόνησε και βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου. Στο κτίριο έχουν μπει διασώστες του ΕΚΑΒ.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ομάδα της ΕΚΑΜ  εντόπισε τον δράστη στο υπόγειο νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του. Απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες, τις οποίες ο δράστης είχε κλειδώσει μέσα σε ένα μπάνιο. Το όχημα του δράστη βρέθηκε δίπλα στο κτίριο και εντός του υπήρχε ένα περίστροφο.




Σχόλια