Η GOOGLE ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Gmail. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.


Από τον Δεκέμβριο, εκατομμύρια λογαριασμοί Gmail θα διαγραφούν. Η Google αλλάζει τους κανόνες της για τους ανενεργούς χρήστες. Οποιοσδήποτε λογαριασμός Gmail δεν έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από δύο χρόνια θα διαγραφεί. Google Drive, Έγγραφα, Ημερολόγιο, Meet και Google Photos θα διαγραφούν επίσης, εάν δεν υπήρξαν πρόσφατα ενεργά, μαζί με όλο το περιεχόμενό τους. Στους λογαριασμούς που κινδυνεύουν να διαγραφούν θα αποστέλλονται ειδοποιήσεις πριν από την κατάργησή τους.

Η Ruth Kricheli, αντιπρόεδρος για τη διαχείριση προϊόντων, ανέφερε ότι η αλλαγή είναι απαραίτητη για την προστασία των χρηστών από απειλές ασφαλείας, όπως ανεπιθύμητα μηνύματα, απάτες και παραβίαση λογαριασμού.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ. Το μόνο που απαιτείται για να τον διατηρήσετε, είναι να συνδέεστε μία φορά κάθε δύο χρόνια.

Οι χρήστες που διατηρούν ενεργή συνδρομή για υπηρεσίες όπως δημοσιεύσεις ειδήσεων ή εφαρμογές μέσω του λογαριασμού τους στο Gmail, δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα. Οι λογαριασμοί που έχουν βίντεο μεταφορτωμένα στο YouTube θα αποθηκευτούν επίσης, ενώ η αλλαγή δεν θα επηρεάσει τους επαγγελματικούς ή σχολικούς λογαριασμούς.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ 

Daily Mail

Σχόλια