ΜΕΓΑ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ. ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ



ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ !!

Η προκλητική σύλληψη του Δήμαρχου πλέον Χειμάρρας, Έλληνα ομογενούς Φρέντι Μπελέρη, φαίνεται ότι δεν πτοεί παρά την Διεθνή κατακραυγή τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα. Απορρίπτει τις προειδοποιήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι αυτές οφείλονται στην προεκλογική περίοδο που διανύει η χώρα μας. Μάλιστα, κάλεσε την Ελληνική κυβέρνηση να αποφύγει την εμπρηστική ρητορική. <<Θέλω να σεβαστώ τις εκλογές στην Ελλάδα και να κατανοήσω την εμπρηστική ρητορική, προσπαθώντας για όσο το δυνατόν περισσότερη σοφία και αυτοσυγκράτηση. Κάναμε εξαιρετική δουλειά με την Ελλάδα, με τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη και τον υπουργό εξωτερικών Ν. Δένδια για να φτιάξουμε μια νέα γέφυρα συνεργασίας. Από την πλευρά μου είμαι υποχρεωμένος να βάλω τα δυνατά μου πριν αντιδράσω αναλογικά. Η Ελληνική μειονότητα δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τροφή για εκλογικά ζητήματα. Κέρδισε με μια χούφτα ψήφους, αλλά δεν πειράζει>> είπε μεταξύ άλλων ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Στο μεταξύ σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, στην Αλβανία μεταβαίνει σήμερα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος, προκειμένου να συναντηθεί με τον Φρέντη Μπελέρη και τον Παντελή Κοκαβέση, ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους και των συνθηκών κράτησης, ενώ σε συνεννόηση με την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία θα εξετασθούν οι επόμενες ενέργειες χειρισμού της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα η πρέσβης της Ελλάδας στην Αλβανία Κωνσταντίνα Καμίτση έχει ζητήσει να συναντηθεί μαζί τους, ευρισκόμενη σε διαρκή επικοινωνία με τους δικηγόρους αλλά και συγγενικά τους πρόσωπα.



Σχόλια