ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

 

 


ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ;

57 θάνατοι και το μυστήριο βαθαίνει. Τι κουβαλούσε η εμπορική αμαξοστοιχία και γιατί δεν είχε δηλωθεί η διαδρομή της; Και μάλιστα την ώρα που ο πρωθυπουργός παρευρέθη στην κηδεία του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας, αφού όπως δήλωσε τον γνώριζε προσωπικά.

Η τεράστια έκρηξη αφήνει ερωτηματικά, που μάλλον κάποιοι θέλουν να μείνουν αναπάντητα. Ίσως η <<εκτόξευση>> επιβατών-θυμάτων, να οφείλεται στο φορτίο του εμπορικού τρένου. Ο ειδικός αναλυτής ανέφερε ότι η συγκεκριμένη έκρηξη δεν δικαιολογείται ούτε από τα λάδια, ούτε από φιάλες υγραερίου, ούτε από τους μετασχηματιστές ή τα υγρά φρένων. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, Γιάννης Αρτοποιός συμπέρανε ότι για κάποιο άγνωστο λόγο , παρουσιάστηκε πολύ μεγάλο πυροθερμικό φορτίο και η πυρκαγιά εκδηλώθηκε εκεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δικηγόρος ενός εκ των τραυματιών Γιώργος Μπαρτζώκης, είχε πεί ότι η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε παράνομο φορτίο. <<Γι΄ αυτό φαίνεται και στο βίντεο αυτή η παράξενη φλόγα, η οποία δεν δικαιολογείται με τίποτα. Αυτό το μανιτάρι της φλόγας. Η ίδια πηγή μου ανέφερε ότι μεταφέρουν παράνομα φορτία στην εμπορική αμαξοστοιχία και αυτό είναι πρός έρευνα από την πυροσβεστική>>.

Με την ασφαλτόστρωση κατά μήκος των γραμμών στο σημείο όπου συνέβη το δυστύχημα-τραγωδία των Τεμπών, όποια στοιχεία υπάρχουν και δεν έχουν βρεθεί εξαφανίζονται.

Σχόλια