ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ COVID THΣ PFIZER. ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.


ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ 

Βίντεο του Project Veritas που αποκάλυψε ότι η Pfizer εξερευνούσε σκόπιμα μεταλλαγμένα στελέχη Covid για να επωφεληθεί από μελλοντικά «εμβόλια» mRNA, έχει οδηγήσει σε έρευνα της Γερουσίας. Ο Γερουσιαστής Marco Rubio (R-FL) απέστειλε επιστολή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Albert Bourla, για να εξηγήσει τις αποκαλύψεις στο <<μυστικό>> βίντεο του Project Veritas με τον Jordon Triston Walker, Διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης, Στρατηγικών Επιχειρήσεων και Επιστημονικού Σχεδιασμού mRNA της Pfizer. 

«Μια ερευνητική έκθεση υποδηλώνει ότι η Pfizer μπορεί να διεξάγει έρευνα κέρδους λειτουργίας, την οποία ονομάζει έρευνα «κατευθυνόμενης εξέλιξης» για μετάλλαξη του ιού SARS-CoV-2 για τη δημιουργία πρόσθετων, πιο ισχυρών παραλλαγών και εμβολίων για την καταπολέμηση μελλοντικών παραλλαγών», δήλωσε ο Rubio.«Αυτό το είδος έρευνας, παρόμοιο με το κέρδος λειτουργίας, είναι εδώ και πολύ καιρό αμφιλεγόμενο και θεωρείται ύποπτο ότι είναι η αιτία της πανδημίας COVID-19». 

Η επιστολή προς τον Δρ Άλμπερτ Μπουρλά: Αγαπητέ Δρ Μπουρλά. Γράφω ως απάντηση σε ανησυχητικές αναφορές σχετικά με την πρόθεση της Pfizer να μεταλλάξει τον ιό SARS-CoV-2 (COVID) μέσω κέρδους λειτουργίας ή «κατευθυνόμενης εξέλιξης», όπως περιγράφεται από τον Διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης της Pfizer, Τζόρνταν Γουόκερ. Όπως έχει αποδειχτεί ξανά και ξανά, οι προσπάθειες μετάλλαξης ενός ιού, ιδιαίτερα ενός τόσο ισχυρού όπως ο COVID, είναι επικίνδυνες. Εάν οι ισχυρισμοί που περιγράφονται στο βίντεο είναι αληθινοί, η Pfizer έχει θέσει την επιθυμία της για κέρδος, πάνω από την ανησυχία της εθνικής και παγκόσμιας υγείας και πρέπει να λογοδοτήσει. Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το Project Veritas στις 25 Ιανουαρίου 2023, ο κ. Walker παρουσίασε τα σχέδια της Pfizer να αναπτύξει νέα εμβόλια για μελλοντικές παραλλαγές του COVID, μεταλλάσσοντας τον ιό μέσω κατευθυνόμενης εξέλιξης, μια διαδικασία που χρησιμοποιεί τη μηχανική πρωτεΐνης για να επιβάλει τη φυσική επιλογή στους ζωντανούς οργανισμούς ή άλλα βιολογικά υλικά, συμπεριλαμβανομένων των ιών. Αν και ισχυρίστηκε ότι η έρευνα είναι επί του παρόντος «διερευνητική», περιέγραψε λεπτομερώς πώς θα προχωρήσει η έρευνα, όπως πώς οι επιστήμονες θα διοχετεύσουν τους μεταλλαγμένους ιούς σε πιθήκους και θα συλλέγουν σειριακά δείγματα από άλλους μαϊμούδες που έχουν μολυνθεί. Είτε πρόκειται για κέρδος έρευνας λειτουργιών είτε για επιλεγμένες μεταλλάξεις δομής μέσω κατευθυνόμενης εξέλιξης, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Walker, κάθε προσπάθεια να γίνει ένας ιός πιο μεταδοτικός και πιο θανατηφόρος είναι απρόσεκτη και επικίνδυνη. Περαιτέρω, ο κ. Walker δήλωσε ότι η Pfizer είναι πρόθυμη να συμμετάσχει σε αυτήν την επικίνδυνη έρευνα, επειδή ο COVID και οι παραλλαγές του είναι «αγελάδα μετρητών» για την εταιρεία και οι ρυθμιστικές αρχές θα κάνουν τις προσπάθειές τους με ευκολία επειδή ένα σημαντικό ποσοστό κυβερνητικών αξιωματούχων στοχεύει να εργαστεί για την Pfizer και άλλες βιοφαρμακευτικές εταιρείες και δεν θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο τις μελλοντικές προοπτικές εργασίας τους. Ως εταιρεία που ισχυρίζεται ότι «καινοτομεί κάθε μέρα για να κάνει τον κόσμο ένα πιο υγιές μέρος», αυτοί οι ισχυρισμοί από την ηγεσία σας που είναι επιφορτισμένη με την έρευνα και την ανάπτυξη είναι ανησυχητικοί.  

Όπως αξίζει να γνωρίζει ο αμερικανικός λαός, σας ζητώ να παρέχετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

1. Ποιες προσπάθειες καταβάλλει ή σχεδιάζει να καταβάλει η Pfizer επί του παρόντος για τη μετάλλαξη του ιού SARS-CoV-2;

2. Σκοπεύει η Pfizer να συνεχίσει τη μετάλλαξη του ιού SARS-CoV-2 μέσω έρευνας κέρδους λειτουργίας ή κατευθυνόμενης εξελικτικής έρευνας, με σκοπό τη δημιουργία νέων εμβολίων πριν η παραλλαγή είναι παρούσα στον μεγαλύτερο πληθυσμό;

3. Έχει συνεργαστεί η Pfizer με ομοσπονδιακούς αξιωματούχους σχετικά με τα σχέδιά τους για την επίβλεψη αυτής της έρευνας; Καταχωρίστε τα ονόματα και τις εταιρείες για αυτά τα άτομα.

4. Ποια μέτρα έχει λάβει η Pfizer για να διασφαλίσει ότι ο μεταλλαγμένος ιός δεν θα διαρρεύσει από το εργαστήριο και δεν θα μολύνει τον μεγαλύτερο πληθυσμό;

5. Έχει συνεργαστεί η Pfizer με άλλες βιοφαρμακευτικές εταιρείες για να συνεργαστεί σε αυτήν την ερευνητική προσπάθεια; Παρακαλούμε αναφέρετε τις οντότητες με τις οποίες ήρθατε σε επαφή.

6. Θα δεσμευτείτε να σταματήσετε οποιαδήποτε μελλοντική έρευνα που μεταλλάσσει το εμβόλιο SARS-CoV-2 καθώς ουσιαστικά στοιχεία έχουν δείξει ότι παρόμοια επικίνδυνη έρευνα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν πολύ πιθανόν να οδήγησε στην αρχική εμφάνιση και παγκόσμια εξάπλωση του ιού;

Ως ηγέτης στην παγκόσμια δημόσια υγεία και την ανάπτυξη του εμβολίου για τον COVID, με τα αμερικανικά δολάρια φορολογουμένων, είναι σημαντικό η Pfizer να είναι υπόλογη για τις πράξεις της και να είναι διαφανής με το κοινό σχετικά με την ουσία και την πρόθεση της έρευνάς της.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ PFIZER

Πρόσφατα διατυπώθηκαν ισχυρισμοί σχετικά με το κέρδος της λειτουργίας και την κατευθυνόμενη έρευνα εξέλιξης στην Pfizer και η εταιρεία θα ήθελε να ξεκαθαρίσει τα δεδομένα.

Για να ανταποκριθεί στις αμερικανικές και παγκόσμιες ρυθμιστικές απαιτήσεις για την από του στόματος θεραπεία μας, το PAXLOVID™, η Pfizer αναλαμβάνει εργασίες in vitro (π.χ. σε ένα πιάτο εργαστηριακής καλλιέργειας) για τον εντοπισμό πιθανών μεταλλάξεων αντοχής στο nirmatrelvir, ένα από τα δύο συστατικά του PAXLOVID. Με έναν φυσικά εξελισσόμενο ιό, είναι σημαντικό να αξιολογείται τακτικά η δραστηριότητα ενός αντιικού. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εργασίας διεξάγεται χρησιμοποιώντας προσομοιώσεις υπολογιστή ή μεταλλάξεις της κύριας πρωτεάσης - ενός μη μολυσματικού τμήματος του ιού…. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι μελέτες απαιτούνται από τις αμερικανικές και παγκόσμιες ρυθμιστικές αρχές για όλα τα αντϊικά προϊόντα και πραγματοποιούνται από πολλές εταιρείες και ακαδημαϊκά ιδρύματα στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο...
Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η προσεκτικά διατυπωμένη δήλωση δεν αρνείται ότι ο Jordon Triston Walker εργάζεται για την Pfizer. Ούτε αρνείται ότι είναι ο διευθυντής επιστημονικών και επιχειρησιακών πρωτοβουλιών, κάτι που είναι άμεσα εμφανές στις δηλώσεις.
Δεν αρνείται την πιθανότητα ότι οι υπάλληλοι της Pfizer μπορεί να έχουν συζητήσει τη σκόπιμη μετάλλαξη των ιών για την πώληση μελλοντικών εμβολίων….. Δεν αποκλείει υπεργολάβους της Pfizer να πειραματιστούν για να διερευνήσουν μια τέτοια πιθανότητα.
Ούτε η δήλωση της Pfizer απαντά απευθείας στο Project Veritas. Ούτε απειλεί μια αγωγή, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ανακάλυψη.
Την Πέμπτη, ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον (R-WI) κάλεσε το Κογκρέσο να διερευνήσει τόσο τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας όσο και τη Big Pharma.

Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας έχουν αιχμαλωτιστεί από τη Big Pharma και έχουν εγκαταλειφθεί κατάφωρα στα καθήκοντά τους καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας», είπε ο Ρον Τζόνσον. Ήρθε η ώρα για το Κογκρέσο να διερευνήσει διεξοδικά τους κατασκευαστές εμβολίων και ολόκληρη τη διαδικασία έγκρισης εμβολίου για τον COVID.
Ο γερουσιαστής Johnson έχει αντιταχθεί εδώ και πολύ καιρό στις εντολές εμβολίων κατά του Covid και υπήρξε υπέρμαχος της προσωπικής επιλογής σε όλες τις αποφάσεις για την υγειονομική περίθαλψη.

Ο Τζόνσον την Πέμπτη ενώθηκε με τον συνάδελφο της Γερουσίας Μάρκο Ρούμπιο (R-FL) με αίτημα για απαντήσεις.
Στη συνέχεια, ο Rubio έθεσε μια σειρά από ερωτήσεις. Επιτρέψτε μου να βάλω το σκάνδαλο της Pfizergate σε μία σειρά. Το βίντεο δείχνει ένα στέλεχος υψηλού επιπέδου που συζητά τα σχέδια της εταιρείας να κατασκευάσει βιολογικά όπλα προκειμένου να πουλήσει στο κοινό τα αντίδοτα. Αυτό δεν θα ήταν λιγότερο από ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Χρειαζόμαστε απεγνωσμένα ένα Nuremberg 2.0 για να διερευνήσουμε τον ρόλο της Big Pharma στην έρευνα κέρδους-λειτουργίας και κατευθυνόμενης εξέλιξης. Η πανδημία του Covid οδήγησε σε παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το NIH, το CDC, το WHO, το CCP και κάθε σημαντικός οργανισμός δημόσιας υγείας πρέπει να λογοδοτούν στον μέγιστο βαθμό.

Κάθε σχετικό έγγραφο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και έγγραφο σχεδιασμού πρέπει να συντάσσεται ενώπιον ενός διεθνούς δικαστηρίου. Οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας πρέπει να τεθούν στο βήμα και να αναγκαστούν να υπερασπιστούν τις ενέργειές τους ενώπιον μιας επιτροπής εξαιρετικά αξιόπιστων δικαστών. Η μοίρα του ελεύθερου κόσμου εξαρτάται από τη δικαιοσύνη.
 

ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ

Ανεξάρτητες πηγές

beckernews

Σχόλια