Ο ΕΠΙΦΑΝΗΣ AARON SIRI ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ mRNA 



ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ο Aaron  Siri και τα νέα ντοκουμέντα για τις βλάβες που προκαλούν τα εμβόλια mRNA, τις οποίες κατέγραψε το επίσημο Αμερικανικό κράτος. 

Ο Aaron Siri, δικηγόρος της Νέας Υόρκης, είναι Διευθύνων Συνεργάτης της Siri & Glimstad LLP με μεγάλη εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα περίπλοκων αστικών υποθέσεων.Έχει εκδικάσει με επιτυχία πολλές υποθέσεις πολιτικών δικαιωμάτων που αφορούν ενημερωμένη συναίνεση και γονικά δικαιώματα σε σχέση με υποχρεωτικά ιατρικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της εκπροσώπησης πληροφοριοδοτών, της επιτυχούς αμφισβήτησης ορισμένων εντολών εμβολίων, των ψευδών πληροφοριών που διαδίδονται από υπηρεσίες υγείας και της συνεχιζόμενης βλάβης στα παιδιά από ορισμένα ιατρικά προϊόντα.

Ο κ.Siri, φέρνει στο φως νέα ντοκουμέντα για τις βλάβες που προκαλούν τα εμβόλια mRNA και τις οποίες κατέγραψε το επίσημο Αμερικανικό κράτος διά μέσω των CDC. Oι αποκαλύψεις αυτές φέρνουν πιο κοντά ακόμα και πτώσεις κυβερνήσεων σε όλο το δυτικό κόσμο αλλά και ποινικές διώξεις εμπλεκόμενων. Το greeknation1, κάνει αναφορά στην πρόσληψη ως επικεφαλής της εντατικής του ελεγχόμενου από την Τράπεζα Πειραιώς Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν καθηγητή Βασιλακόπουλου, η συμπεριφορά του οποίου κάθε άλλο παρά συνάδει με το ιατρικό λειτούργημα.

Το 7,7% 10 εκατομμυρίων ανθρώπων, χρειάστηκε να αναζητήσουν ιατρική φροντίδα μετά την ένεση. Ένα 25% έχασε τη δουλειά του και είχε κάποιο σοβαρό γεγονός που επηρέασε την κανονική του ζωή.

To περιοδικό Tabletmag τώρα αποκαλύπτει πως η αμερικανική ηγεσία και οι Drs. Anthony Fauci και Francis Collins του NIH φρόντισαν να πνίξουν κάθε φωνή.

Ένα Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη του 2020, τρεις επιδημιολόγοι με άριστα διαπιστευτήρια —οι Jayanta Bhattacharya, Sunetra Gupta και Martin Kulldorff, των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ, της Οξφόρδης και του Χάρβαρντ αντίστοιχα— συγκεντρώθηκαν με μερικούς δημοσιογράφους, συγγραφείς και οικονομολόγους σε ένα κτήμα στο Berkshire, εκεί που το Αμερικανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών είχε συγκεντρώσει επικριτές των lockdown και άλλων κυβερνητικών περιορισμών που σχετίζονταν με την COVID. Λίγο πριν αποχωρήσουν οι καλεσμένοι, οι επιστήμονες παρουσίασαν τις απόψεις τους -ότι τα lockdown κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό και ότι οι πόροι πρέπει να αφιερωθούν στην προστασία των ευάλωτων και όχι στο κλείσιμο της κοινωνίας- σε ένα κοινό ανακοινωθέν που ονομάστηκε «Η Διακήρυξη του Great Barrington», εξαιτίας της πόλης στην οποία συντάχθηκε. Το κείμενο άρχισε να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκέντρωσε γρήγορα υπογραφές, μεταξύ άλλων και από άλλους επιστήμονες με υψηλή πιστοποίηση. Τα περισσότερα κεντρικά ειδησεογραφικά πρακτορεία και οι επιστήμονες που σχετίζονταν με το θέμα κατήγγειλαν τη Διακήρυξη με κατηγορηματικό τρόπο. Όταν ήρθαν σε επαφή με δημοσιογράφους, οι Drs. Anthony Fauci και Francis Collins του NIH αποκήρυξαν δημόσια και θορυβωδώς την «επικίνδυνη» δήλωση, δυσφημίζοντας τους επιστήμονες που κατά γενική ομολογία χαρακτηρίζονταν κορυφές, ως «περιθωριακούς επιδημιολόγους».

Οι τρεις επιστήμονες αντιμετώπισαν ένα μπαράζ καταδίκης: Ονομάστηκαν ευγονιστές και αντι-vaxxers. Ψευδώς υποστηρίχθηκε ότι ήταν «χρηματοδοτούμενοι από τον Koch» και ότι είχαν συντάξει τη δήλωση για οικονομικά οφέλη. Οι επιθέσεις κατά των υπογραφόντων της «Διακήρυξης του Great Barrington» πολλαπλασιάστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε σελίδες εφημερίδων.

Όμως, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ελήφθησαν κατόπιν αιτήματος του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης, αποκάλυψαν αργότερα, ότι αυτές οι επιθέσεις δεν ήταν προϊόντα μιας ανεξάρτητης αντικειμενικής διαδικασίας, αλλά οι καρποί μιας επιθετικής προσπάθειας διαμόρφωσης των ειδήσεων από τους ίδιους κυβερνητικούς αξιωματούχους των οποίων τις πολιτικές είχαν επικρίνει οι τρεις επιδημιολόγοι. 

ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ

greeknation1

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΠΗΓΕΣ


Σχόλια