Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο G. MΕΙJEREN

 

Ο 33χρονος Ολλανδός βουλευτής Gideon van Meijeren του Δημοκρατικού Φόρουμ, ρώτησε τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε, για το βιβλίο του Κλάους Σβαμπ, <<Covid-19: The Great Reset>>. Το βιβλίο δηλαδή που σε εμφανέστατη θέση του γραφείου του έχει ο κ. Κ. Μητσοτάκης.

Πρόκειται για το βιβλίο του Κλάους Μάρτιν Σβαμπ, του γνωστού Γερμανού οικονομολόγου. Ένα βιβλίο που αναφέρει ότι η πανδημία Covid-19 αποδείχθηκε καταλύτης, και <<μιλάει>> για τις ελλείψεις στο τρέχον σύστημα διακυβέρνησης, στις επιχειρήσεις και στο εμπόριο, αλλά και τις κοινωνικές ανισότητες, αφού η ανθρωπότητα βρίσκεται σε ένα νέο σταυροδρόμι. Ο ένας δρόμος οδηγεί σε έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς αποκλεισμούς, πιο δίκαιο και με μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στη μητέρα φύση. Ο άλλος οδηγεί σε έναν κόσμο που μοιάζει μ' αυτόν που μόλις αφήσαμε πίσω μας, αλλά χειρότερο και μονίμως απειλούμενο από δυσάρεστες εκπλήξεις. Συνεπώς, πρέπει να κάνουμε το σωστό.

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός υποστήριξε ότι δεν ξέρει το βιβλίο και ο νεαρός βουλευτής <<συνωμοσιολογεί>>.  Ο Ολλανδός όμως βουλευτής, υπέρμαχος της ελευθερίας, αποκάλυψε με στοιχεία ότι ο Μάρκ Ρούτε έχει πάρει ως δώρο το βιβλίο από τον ίδιο τον Σβαμπ. Εμφάνισε μια επιστολή που είχε στείλει ο Ολλανδός πρωθυπουργός στον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και τον ευχαριστούσε για το βιβλίο, υποστηρίζοντας ότι οι προτάσεις που έκανε ήταν πολύ χρήσιμες για το μέλλον. 

Ο Ρούτε αναδιπλώθηκε, παραδεχόμενος ότι πήρε το βιβλίο, αλλά το γράμμα το έγραψε από ευγένεια, καθώς δεν πρόλαβε να το διαβάσει ποτέ.  

Να σημειωθεί ότι 33χρονος Ολλανδός βουλευτής, ανέφερε στην ηλεκτρονική του σελίδα, για μια τυραννική κυβέρνηση που παράνομα και με ψευδή προσχήματα παίρνει τα θεμελιώδη δικαιώματα από τους πολίτες για να δημιουργήσει ένα ολοκληρωτικό κράτος ελέγχου. Η αντίθεση σε αυτό δεν είναι μόνο ηθικά δικαιολογημένη, αλλά και καθήκον.





Σχόλια