ΣΕ ΟΡΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 7000 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΚΘΕΤΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Ο διευθυντής του αναισθησιολογικού τμήματος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τη Διοίκηση του εν λόγω δημόσιου νοσηλευτικού ιδρύματος ότι αναστέλλονται τα έκτακτα χειρουργεία.

Στα χειρουργεία του Γ΄ κτηρίου υπάρχουν 12 διασωληνωμένοι ασθενείς και το σύνολο των ιατρών του αναισθησιολογικού τμήματος έχει μεταφερθεί στον χώρο για να διασώσει τις ζωτικές λειτουργίες ασθενών με Covid που δεν είχαν την τύχη να μπουν σε ΜΕΘ και αξίζουν όλη τη φροντίδα και την προσοχή μας, αναφέρει σχετικό έγγραφο.

Όλα τα περιστατικά που έχουν χαρακτηρισθεί ως έκτακτα και έχουν ήδη προγραμματιστεί, αναβάλλονται μέχρι να υπάρξει, ύφεση της πανδημίας ή μέχρι να ενισχυθεί το νοσοκομείο με προσωπικό.

ΠΟΕΔΗΝ Σε ιδιωτικές κλινικές τα έκτακτα χειρουργεία

Σήμερα έκτακτα περιστατικά του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης οδηγούνται σε ιδιωτικές κλινικές για χειρουργείο, επισημαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων διά μέσου του Προέδρου της, Μιχάλη Γιαννάκου. 

<< Να τους πληροφορήσουμε ότι σήμερα νοσηλευόμενοι ασθενείς στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης που προγραμματίστηκαν για έκτακτα χειρουργεία όπως ογκολογικά, παιδοχειρουργικά κ.ά., οδηγούνται στις ιδιωτικές κλινικές για να χειρουργηθούν>>.

 

Σχόλια