ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.



Ούτε ο Ταγίπ Ερντογάν θα μπορούσε να κάνει τέτοια δολιοφθορά στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όπως αυτή που συμβαίνει τώρα με τον επιχειρούμενο αναγκαστικό εμβολιασμό.

Πρόεδρος Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών, πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού και στρατιωτικός γιατρός, τέως διευθυντής της Β' Παθολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, σήμερα πρόεδρος του «Κινήματος 21», ο κ. Ζώης Μπέχλης, σε αποκλειστική συνέντευξη στον διευθυντή του pronews.gr, Τάσο Γκουριώτη, απεκάλυψε ότι το «συνδικάτο των εμβολίων» της νυν κυβέρνησης είχε προσπαθήσει από το 2009 να προχωρήσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά χωρίς επιτυχία, τότε.

Ο κ. Ζώης ήταν αποκαλυπτικότατος σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που επιχειρείτε για τις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης παρατίθενται παρακάτω:

Τσιόδρας και Κοτζαμάνης είχαν προσπαθήσει και το 2009  να εμβολιάσουν μαζικά το στράτευμα. 

Σε στρατιωτικό νοσοκομείο υπάρχουν τρεις εμβολιασμένοι αξιωματικοί 42 ετών που μετά τη λήψη εμβολίου παρουσίασαν σπανιότατη ασθένεια. 

Ζητώ από εισαγγελέα να διερευνηθεί ο μέσος όρος ηλικίας των θανάτων εμβολιασμένων και να διερευνηθεί πόσοι εμβολιασμένοι πέθαναν στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Στην κλινική που ήμουνα πεθάναν δύο μόνον άνθρωποι μεγάλης ηλικίας όπως μου ανέφεραν συνάδελφοι μου, δεν θα αναφερθώ όμως στον αριθμό των εμβολιασμένων που πέθαναν και θα το αφήσω να το διερευνήσει στατιστικά η εισαγγελία, γιατί οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα.

Τις επόμενες ημέρες θα προσκομίσω ένα χαρτί προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για να ρωτήσω για τα πιο πάνω.

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω κάτι που συζητάμε στην Ένωση, ότι ούτε ο Ερντογάν δεν θα έκανε τέτοια δολιοφθορά στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με αφορμή το εμβόλιο. 

Ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να γνωρίζει ότι μπορεί να φύγουν κάποιοι από τις Ένοπλες Δυνάμεις που θα είναι το ποιο σκληρό στοιχείο ανθρώπων που έχουν την δύναμη της αντίστασης και είναι αυτοί που θα πάνε πρώτοι να πολεμήσουνε. Εμείς αυτό το πράγμα θα το κτυπήσουμε.

Σήμερα φεύγει προς το Διεθνή Οργανισμό Εργασίας προσφυγή, ανάλογα με αυτή που είχε κάνει η Ένωση Στρατιωτικών Γιατρών και την κέρδισε, σχετικά με την αναγκαστική αργία.

Σχόλια