ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣYΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ COVID ΣΤΙΣ ΗΠΑ


Κυβερνήτης του Τενεσί υπέγραψε διάταγμα  με το οποίο εξουσιοδοτεί την Εθνοφρουρά να συλλαμβάνει ανεμβολίαστους πολίτες και να τους μεταφέρει βιαίως σε στρατόπεδα «ακούσιου εγκλεισμού» σε όλη την πολιτεία.  Το σχέδιο ξεκίνησε αρχικά από τα CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων), το 2020, το οποίο απαιτεί τη λειτουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης-covid σε όλη τη χώρα. Σε αυτά, θα εγκλείονται πολίτες που χαρακτηρίζονται ως άτομα «υψηλού κινδύνου».

Τα στρατόπεδα θα πληρούν τα «ελάχιστα ανθρωπιστικά πρότυπα», παρέχοντας για παράδειγμα, σαπούνι και βασικά εφόδια καθαρισμού, ώστε οι κρατούμενοι να μπορούν να καθαρίζουν τα κελιά τους.

Όπως αναφέρει ο κ. Κ. Γρίβας, διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με έγγραφο τα CDC, ζητούν ανοιχτά τον χωρισμό των ζευγαριών και των οικογενειών και στη συνέχεια παραδέχονται ότι αυτή η ενέργεια θα προκαλέσει ακραίο ψυχολογικό τραύμα στους Αμερικανούς που θα στοχοποιούνται και θα απάγονται βιαίως από τα σπίτια τους για να εγκλειστούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης-covid:

«Εκτός από τον κίνδυνο του στιγματισμού και το αίσθημα της απομόνωσης, αυτή η προστατευτική προσέγγιση μπορεί να έχει σημαντικό ψυχολογικό αντίκτυπο και μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική συναισθηματική δυσφορία, να επιδεινώσει υπάρχουσες ψυχικές ασθένειες ή να συμβάλει στην επίταση του άγχος, στην πρόκληση κατάθλιψης, στην κατάχρηση ουσιών ή σε σκέψεις αυτοκτονίας τόσο μεταξύ εκείνων που έχουν απομονωθεί όσο και των οικείων τους από τους οποίους αποσπάστηκαν».

Αυτά τα στρατόπεδα-covid των CDC θα είναι στρατόπεδα-φυλακές που θα ονομάζονται «πράσινες ζώνες» και «δεν θα επιτρέπεται καμία μετακίνηση εκτός της κάθε πράσινης ζώνης». Τα CDC δεν έχουν καταστήσει σαφές το πώς σχεδιάζουν να επιβάλουν αυτά τα σχέδια, αλλά είναι μάλλον προφανές ότι αυτά τα στρατόπεδα-covid θα περιλαμβάνουν ένοπλους φρουρούς και μέτρα επιτήρησης και ασφάλειας, όπως φράχτες με αλυσίδα ή σύρματα ξυραφιού.

 

Τα CDC θεωρούν τους μη-εμβολιασμένους πολίτες ως «υψηλό κίνδυνο», πράγμα που σημαίνει ότι οι Αμερικανοί ενδέχεται να γίνουν στόχος αστυνομικο-ιατρικών απαγωγών και φυλάκισης, επειδή αρνούνται να κάνουν τα πειραματικά εμβόλια.

 

ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΗΓΗΣ  

Brighteon.com/1ff9d132-0698-4884-90d7-6427958102ab

Σχόλια