ΣΕ 38 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ


Επίθεση αναρχικών
 κατά αρνητών της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών είχαμε πριν από λίγο στα Προπύλαια.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αντιεξουσιαστές είχαν φραστικό επεισόδιο με αντιεμβολιαστές και η κατάσταση για λίγο ξέφυγε.

Επενέβη αστυνομική δύναμη για να μην πάρουν έκταση τα γεγονότα. Έγινε ρήψη χημικών και ρίψεις νερού.  Xρησιμοποιήθηκαν δακρυγόνα για να απομακρυνθούν οι αντιεμβολιαστές από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. 

ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ

Σε 38 πόλεις στην Ελλάδα οι μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας υπέρ του ανθρώπινου δικαιώματος για την άρνηση έκχυσης φαρμακευτικών ουσιών στο ανθρώπινο σώμα, παρά την θέληση του λήπτη, αλλά και για τον διαχωρισμό των πολιτών, σε δύο κατηγορίες. 
Συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα, Λευκό Πύργο, Πάτρα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Βόλο, Σέρρες, Κοζάνη, Βέροια, Λαμία, Δράμα, Καβάλα, Τρίκαλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπλη, Χανιά, Χαλκίδα, Χίος, Ρέθυμνο, Πτολεμαϊδα, Σύρος και άκρου απ΄ άκρου στη χώρα, με το βάρος να ρίχνεται στην περιφέρεια.

Οι πορείες περιφρουρούνται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αρκετές χιλιάδες διαδηλωτές συνεχίζουν με πορείες σε κεντρικούς δρόμους. Στη Θεσσαλονίκη στις οδούς Παύλου Μελά, Τσιμισκή, Ίωνος Δραγούμη και μέσω της Λεωφόρου Νίκης επιστροφή στον Λευκό Πύργο. 

Οι συμμετέχοντες στίς διαδηλώσεις, δηλώνουν ότι είναι κατά του διχασμού των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη. 

Τα πανό και τα συνθήματα αναφέρονται κατά κύριο λόγο στα κυβερνητικά μέτρα υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού:  <<Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό>>, <<Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι δικτατορία>>. 

Σχόλια