ΙΛΙΟΝ. ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ


65χρονη γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μισή ώρα μετά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που έκανε στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον. 

Όπως έγινε γνωστό, μετά τον εμβολιασμό, περίμενε για έναν τέταρτο όπως ορίζει το πρωτόκολλο και στη συνέχεια αποχώρησε. Λίγα λεπτά αργότερα η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έξω από το Κέντρο Υγείας με τους γιατρούς να την μεταφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να τη σώσουν, αλλά τελικά κατέληξε. Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται αφού πιθανότατα είχε υποκείμενα νοσήματα.

Θα γίνει νεκροψία και νεκροτομή, ώστε να ανακαλυφθεί τι ακριβώς συνέβη.

Ο Χρήστος Λιόσης που έχει κατάστημα δίπλα από το κέντρο Υγείας μίλησε στην εκπομπή <<Ωρα Ελλάδος>> του OPEN για το συμβάν: Καθόμουν έξω από το κατάστημα, είδα την κυρία, έκανε κάποια μέτρα κι έκατσε σε ένα παγκάκι πιο κάτω. Είπε στους γείτονες ότι αισθάνθηκε ζάλη. Ύστερα από 20 λεπτά περίπου βγήκαν από το κέντρο και την πήραν μέσα με ένα καροτσάκι. 

Να σημειωθεί ότι οι εμβολιασμοί συνεχίστηκαν κανονικά.

Το ethnoς αναφέρει ότι έχει ενημερωθεί η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, ο ΕΟΦ και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όπου εκφράζονται ερωτηματικά για το κατά πόσο μετά από τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί το εμβόλιο να αποτελέσει αιτία θανάτου.

Σχόλια