ΓΕΡΜΑΝΙΑ. 9 η 10 ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. 325 ΜΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ


ΚΑΙ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΕΣ

Μέχρι χθες είχαμε εννέα περιπτώσεις. Περιμένουμε τα δεδομένα από την Κάτω Σαξονία για μια άλλη φερόμενη περίπτωση. Μιλάμε για ασθενείς σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, με πολλαπλές ασθένειες, οι οποίοι λάμβαναν θεραπεία. Μελετάμε αυτές τις περιπτώσεις. Με βάση τα τρέχοντα δεδομένα, υποθέτουμε ότι πέθαναν από τις κύριες ασθένειές τους, που συνέπεσαν με τον εμβολιασμό, δήλωσε η Μπριζίτ Κέλερ-Στανισλάφσκιεπικεφαλής του Γερμανικού Ινστιτούτου «Paul Ehrlich» για την ασφάλεια φαρμακευτικών προϊόντων.

Θα ξεκινήσει έρευνα, αφού δημιουργούνται πλέον πολλά ερωτηματικά γύρω από ενδεχόμενες συνέπειες του εμβολιασμού.

Οι νεκροί ήταν ηλικίας 79 - 93 ετών. Ο χρόνος μεταξύ εμβολιασμού και θανάτου κυμαινόταν από αρκετές ώρες έως τέσσερις ημέρες.

Στη Γερμανία ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 γίνεται με το εμβόλιο από τις εταιρείες Pfizer και BioNTech. Μέχρι σήμερα, 842.000 άτομα έχουν κάνει το εμβόλιο. 

Όπως αναφέρει το sputnik,το ινστιτούτο ανέφερε έξι περιπτώσεις αναφυλαξίας. Μέχρι στιγμής, υπήρξαν 325 περιπτώσεις παρενεργειών που φέρεται να σχετίζονται με το εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένων 51 σοβαρών. Η ειδικός του Ινστιτούτου δήλωσε ότι τα αποτελέσματα αυτά είναι εντός των προσδοκιών και αντιστοιχούν στα στατιστικά στοιχεία του εμβολιασμό στις ΗΠΑ.

Σχόλια