ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ......

ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ. Και όταν έκλεισαν τα σύνορα λόγω κορονοϊού, οι ίδιοι ανέφεραν ότι η οικονομία της περιοχής καταστρέφεται επειδή κόπηκε ο τουρισμός από την Ελλάδα. 
ΤΏΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. Όπως αναφέρει ο τουρκικός τύπος, Τούρκοι <<αυθόρμητοι πολίτες>>  τοποθέτησαν μια μεγάλη τουρκική σημαία στο Kemalköy, ένα από τα χωριά της Αδριανούπολης στα σύνορα με την Ελλάδα, δηλώνοντας: Είμαστε πρόθυμοι να πεθάνουμε για τη χώρα και το έθνος.

Ο Αγάς του Kemalkö, İzzet Kuzucu, έκανε δηλώσεις αναφέροντας: Όλοι γνωρίζουν τη δύναμη των Τούρκων. Κανείς δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσει ότι η ένδοξη σημαία μας πήρε το χρώμα της από το αίμα των μαρτύρων μας. Εμείς θα χύσουμε το αίμα μας και θα γίνουμε και πάλι μάρτυρες αν χρειαστεί.


Όπως όλα δείχνουν το καθεστώς Ερντογάν το οποίο παραπαίει και με την οικονομία της χώρας να είναι πλέον εξαιρετικά προβληματική, διατηρεί την ένταση στην περιοχή φανατίζοντας τους ακραίους κατά κύριο λόγο πολίτες της χώρας του, οι οποίοι δεν διαισθάνονται τον κίνδυνο από τα πολλά μέτωπα που άνοιξε η Άγκυρα, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι εάν η Ελλάδα αποφασίσει να υπερασπίσει τα δίκαιά της με στρατιωτικά μέσα, τότε ο μεγάλος χαμένος θα είναι οι Τουρκία, σύμφωνα με αναλυτές ιδιαίτερα από το εξωτερικό.
Και εάν η Τουρκία επιμείνει, σίγουρα θα πάρει κάποια στιγμή ηχηρή απάντηση, αφού καθημερινά αποδεικνύει δείχνοντας την μπαμπεσιά της, ότι ο δήθεν διάλογος που προτείνει είναι προσχηματικός για να κερδίσει χρόνο, καταπατώντας συνεχώς τους Διεθνείς Νόμους και Κανόνες.

Σχόλια