EVENT 201. ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. EVENT 202. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Τον Οκτώβριο του 2019, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Πανεπιστήμιο John Hopkins πραγματοποίησαν μια «προσομοίωση πανδημίας» που εστιάζει σε ένα ξέσπασμα νόσων στη Νέα Υόρκη, με την ονομασία Event 201.

Ακόμα δεν είχε ξεσπάσει κάποιος ιός και οι κύριοι αυτοί ετοιμάζονταν ώστε αν και πότε θα ξεσπάσει να έχουνε έτοιμο το εμβόλιο. Αυτό το συμβάν «συμπτωματικά» προσομοίωσε ένα ξέσπασμα ενός μυθιστορηματικού κορονοϊού που μεταδόθηκε από νυχτερίδες σε χοίρους και στη συνέχεια σε  ανθρώπους, αλλά τελικά μεταδίδεται αποτελεσματικά από άτομο σε άτομο, οδηγώντας σε σοβαρή πανδημία.

Το Event 201 ήταν μια ομάδα εστίασης για τη μηχανική της παγκόσμιας εκδήλωσης false flag και χρησίμευσε ως εξάσκηση-προθέρμανση για την παγκόσμια πρόβλεψη κλειδώματος που βιώνουμε αυτήν τη στιγμή. Μια άλλη «σύμπτωση»: Η Κινεζική κυβέρνηση έλαβε μια <<Δράση>> Κορονοϊού, στο Γουχάν, από όπου ξεκίνησε το πραγματικό ξέσπασμα.
Από το 2016 ήδη έκαναν πρόβες για μια υποτιθέμενη πανδημία. Δηλαδή την ετοιμάζουν εδώ και χρόνια με κάθε τρόπο.

Το Event 202 θα είναι μια προσομοίωση ακριβώς όπως η προσομοίωση Event 201 αλλά από την αντίστροφη οπτική γωνία, προσομοιώνοντας πώς εκατομμύρια άνθρωποι θα έρθουν μαζί για να ξεπεράσουν τον φόβο και τον τρόμο που ενσταλάσσονται στις μάζες και να αποτρέψουν τις προ-προγραμματισμένες λύσεις από μια ελίτ τάξης επιβάλλοντας τον υπερ-Οργουελικό έλεγχο σε ολόκληρη τη γη.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ NIKOY ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Σχόλια