ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.

ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΚΕΜΑΛ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΙΡΙΟ

Σε δημόσιο κτίριο, όπως φωτογραφήθηκε και δημοσιεύτηκε σε ηλεκτρονικά μέσα της Τουρκίας, γύρισαν ανάποδα τον σφαγέα του Ποντιακού Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος εμφανιζόταν μεταξύ δύο Τουρκικών σημαιών. Οι πληροφορίες πρός το παρόν είναι συγκεχυμένες, αφού όπως δημοσιεύτηκε και μεγάλα πανό που τον απεικονίζουν αναποδογυρίστηκαν.
Να αναφερθεί ότι στην Τραπεζούντα οι περισσότεροι ψηφοφόροι στηρίζουν τον Ερντογάν, αλλά <<κάτι δεν πηγαίνει καλά>> τελευταία στην περιοχή, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός πολιτών που μιλάνε ποντιακά και αναφέρονται στις παραδόσεις, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για κρυπτοχριστιανούς. 
Παρ΄ όλα αυτά, ο Τούρκος πρόεδρος δεν έκανε ακόμα την εμφάνιση του ή κάποια αναφορά για το συμβάν, το οποίο ίσως σηματοδοτήσει εξελίξεις. 
Στην  Τουρκία λόγω του κορονοϊού υπάρχει πείνα και μεγάλη ανεργία, με αντίδραση λαϊκή εναντίον του Ερντογάν η οποία συνεχώς αυξάνεται.
Founder of the Republic, Mustafa Kemal Atatürk banner was put up upside down in Trabzon on a public building, due to April 23 centennial of the opening of the Grand National Assembly of Turkey.   dokuz8NEWS

Σχόλια