H ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΕ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ??

Προβληματισμός για την επόμενη μέρα. 

Ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση, πάλι με τις εμμονές της Γερμανίας προχωρά στην αυτοδιάλυση της, αφού κατέρρευσε κάθε έννοια αλληλεγγύης στα κράτη που δοκιμάζονται από την θανατηφόρα ασθένεια του Κορονοιού και ο Πούτιν έστειλε υγειονομικό υλικό στην δοκιμαζόμενη Ιταλία, τώρα στέλνει και στρατιωτικές δυνάμεις με ειδικούς για να αντιμετωπιστούν οι θανατηφόρες επιδημίες με περαιτέρω βοήθεια.

Σύμφωνα με το Russia today, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι στέλνει στρατιωτικές δυνάμεις στο Μπέργκαμο της βορείου Ιταλίας, την πόλη δηλαδή που έχει πληγεί περισσότερο από τον Κορονοϊό, για βοήθεια στην αντιμετώπιση της τραγικής κατάστασης που έχει επικρατήσει στον τοπικό πληθυσμό και όχι μόνο.
Συγκεκριμένα με μεταγωγικά αεροπλάνα, τα οποία σημειωτέον η Πολωνία, δορυφόρος της Γερμανίας, απαγόρεψε να πετάξουν από τον δικό της εναέριο χώρο, (μάλιστα), έφτασαν 22 τεθωρακισμένα οχήματα στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο όπου σε συνεργασία με τις ιταλικές ένοπλες δυνάμεις δημιουργήθηκε ιταλορωσικό Κέντρο αντιμετώπισης της κατάστασης.
Άραγε τα βλέπει αυτά η εθνοκτόνος Γερμανία, που στο τέλος αυτή θα πληρώσει πιο ακριβά από όλους την στάση της καθώς θα χάσει οριστικά την ευρωπαϊκή ηγεμονία της.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Σχόλια