ΝΑΥΤΙΚΟ ΗΠΑ. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ UFO. ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ

Οι αρχές των ΗΠΑ αποκάλυψαν πως βίντεο που απεικονίζουν αερομαχίες αμερικανικών μαχητικών του Ναυτικού με Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα είναι αληθινά και όχι ψεύτικα.
Tον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν τρία βίντεο, στα οποία αμερικανικά μαχητικά καταδιώκουν αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα, UFO. Μετά από το ενδιαφέρον σε όλο τον κόσμο σχετικά με το γεγονός αυτό, ο εκπρόσωπος του Ναυτικού των ΗΠΑ επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των βίντεο, ενώ παραδέχθηκε πως δεν είχε δοθεί έγκριση να παρουσιαστούν στο κοινό.
Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι πώς διέρρευσαν από το αρχηγείο του Ναυτικού των ΗΠΑ.
Στα βίντεο φαίνεται ευκρινώς η αερομαχία όπως την τράβηξε η κάμερα.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ VIDEO

Το πρώτο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο στο σκοτάδι, δευτερόλεπτα πριν εξαφανιστεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το οπτικό πεδίο του Αμερικανού πιλότου και του ραντάρ.

Το δεύτερο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο να κινείται με εξωπραγματική ταχύτητα απευθείας πάνω στο αμερικανικό αεροπλάνο πριν κάνει μανούβρα και εξαφανιστεί στο πίσω μέρος, με τον πιλότο να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση ότι δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που πέρασε.

Το τρίτο βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο να κάνει ελιγμούς μπροστά στο αμερικανικό μαχητικό, με τους αμερικανούς πιλότους να μένουν έκπληκτοι.

Σχόλια