ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. Η ΑΘΗΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ;;

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 54,72%. Το ίδιο περίπου ποσοστό και στην Ξάνθη. Κάποιοι μάλλον προτίμησαν να πάνε για μπάνιο και για τσίπουρο και κάπως έτσι άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Μετά το αποτέλεσμα του DEB στις πρόσφατες εκλογές στη Ροδόπη και στην Ξάνθη, (στο Νομό Ροδόπης έλαβε 25.857 ψήφους και ποσοστό 41,64% με δεύτερη τη Ν.Δ. 10.182 ψήφους και ποσοστό 16,36% και στο Νομό Ξάνθης έλαβε 15.378 ψήφους και ποσοστό 24,97% με δεύτερη και εκεί τη Ν.Δ. με ποσοστό 17,71%), Τουρκικά ΜΜΕ  θέτουν ζήτημα δημοψηφίσματος για ανεξαρτησία στους νομούς όπου επικράτησε το κόμμα αυτό.

Η ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, δείχνει, ότι οι Μουσουλμάνοι ψήφισαν DEB και όχι μειονοτικούς υποψήφιους άλλου κόμματος.

Τα πάντα πλέον γίνονται απροκάλυπτα. Στους πανηγυρισμούς για την εκλογή του Δημάρχου Αρριανών, πολίτες βγήκαν στους δρόμους παίζοντας Οθωμανικά εμβατήρια.

Θα πρέπει όμως, να αναφερθεί και η αντίδραση την οποία δημοσιεύσαμε πρόσφατα της Προέδρου των Πομάκων Εμινέ Μπουρουτζή, η οποία δήλωσε στον ANT1 πως άλλο πράγμα είναι η θρησκεία και άλλο η Τουρκία, καταγγέλοντας την Άγκυρα για απειλές προς τους Πομάκους της Θράκης.

Στον Νομό Έβρου τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Το DEB έλαβε 1,46%, δηλαδή 1.220 ψήφους, επειδή οι εκεί Αλεβίτες, αρνούνται την υποταγή στο Προξενείο. 
Να σημειώσουμε ότι οι Μουσουλμάνοι στο Νομό Ροδόπης ανέρχονται στο 41,64% και στο 24,97% στο Νομό Ξάνθης.

Σχόλια